Zmáčkněte ESC pro zavření

Moje ockovani

Tipy na vše o Moje ockovani přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Moje Ockovani?

Chcete vědět více o Moje Ockovani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Moje Ockovani a podobných témat.

Jak chránit psa před klíšťaty


Jun 1, 2016 ... Nejlepší doba pro očkování je mimo sezónu, tedy v zimě. ... Moje kočky jsou vykastrované všechny, stejně tak kočky a kocouři všech mých ...

Island


May 21, 2014 ... ... země musí váš pes strávit tři měsíce v karanténě, a to nehledě na datum posledního očkování. ... Moje smečka se například skládá jak z.

Jak se chovat na psích hřištích


Jul 24, 2017 ... ... psí park nebo hřiště musí mít platné veškerá očkování a měl by být i pravidelně odčervován. ... Markéta je moje dlouholetá kamarádka.

Bady je prostě Bady 3


Nov 17, 2011 ... Má veškerá očkování a bude i očipovaný. K tomu se dostanu na jaře. ... Jinak je to moje zlatíčko a já vůbec nechápu, jak někdo může odolat.

Pojištění psa a kočky


Jul 1, 2016 ... ... rutinní úkony jako je očkování, pravidelné prohlídky a podobně. ... Moje kočky jsou vykastrované všechny, stejně tak kočky a kocouři ...

Psí aplikace pro trénink i zábavu


Feb 15, 2017 ... Telefon vám pak připomene dávkování léků, očkování, další návštěvu veterináře a podobně. ... Moje psí smečka se například.

Pes mezi paragrafy


Jun 19, 2015 ... Veterinární zákon stanovující povinnost očkování proti vzteklině; ... zákonů”: Pokud to rozkoušu na kousky, všechny kousky jsou moje :-).

Den pro pejsky


Srdečně zvu všechny moje dočasky. Soutěže: ... Pes musí mít platná očkování a být zdravý. Psům s kupírovanýma ušima bude vstup do areálu zakázán.

Výběr psa do rodiny


Jan 22, 2014 ... Jaké je tedy moje doporučení? ... se vytváří pevná vazba na členy své nové smečky (ze zdravotního aspektu – absolvovalo už první očkování).

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... ... nicméně pořád s vodou není kamarád, a tak moje práce nekončí. Někteří ze psů s vodou žádný problém nemají a nemusejí se ani nic učit.

Kočičí rýma


Jun 5, 2019 ... A zde je vcelku jednoduchá - očkování. ... Moje kočky jsou vykastrované všechny, stejně tak kočky a kocouři všech mých kamarádů.

Anaplazmóza - skrytá hrozba


Mar 27, 2017 ... Proti anaplazmóze neexistuje speciální očkování a nejlepší obranou ... Před necelým měsícem dostala moje malá sestřenice Monika křečka Maxe.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Nepotřebují žádné očkování jako například králíčci. Pro dobrý zdravotní stav ... Moje psí smečka se například... Zajímavosti. 18. 3. 2016 ...

Jak léčit psincový kašel?


Sep 29, 2021 ... Zvážit můžete i očkování proti psincovému kašli. Protože nejde o jednu chorobu, ... Berou mě moje kočky jako svoji velkou kočičí mámu,.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Nepotřebují žádné očkování jako například králíčci. ... Před necelým měsícem dostala moje malá sestřenice Monika křečka Maxe.

Ája má statečné srdce


Dec 7, 2011 ... Jaké bylo moje překvapení, když dcera odcházela a milá Ájinka se hrnula s nima do auta,to už ... Orientační plán prohlídek a očkování, 731x.

Den pro pejsky


Srdečně zvu všechny moje dočasky. Soutěže: ... Pes musí mít platná očkování a být zdravý. Psům s kupírovanýma ušima bude vstup do areálu zakázán.

Více toho o moje ockovani nemáme

Pro další informace o moje ockovani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o moje ockovani.