Zmáčkněte ESC pro zavření

Moje operace

Tipy na vše o Moje operace přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Moje Operace?

Chcete vědět více o Moje Operace? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Moje Operace a podobných témat.

Zvíře není věc, která se dá opravit


Mar 7, 2014 ... Jednoho dne si všimnu, že moje zlatíčko nadnáší jednu zadní packu a skáče po třech. ... Operace a rekonvalescence mě stála desítky tisíc, ...

Pojištění psa a kočky


Jul 1, 2016 ... Za léčbu a operace jsem utrácela dost peněz a tak jsem začala přemýšlet ... Moje kočky jsou vykastrované všechny, stejně tak kočky a kocouři ...

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... I já jsem mívala potkana a moje fenka ho podle mě brala jako hodně ... Každá, byť sebemenší operace s sebou samozřejmě nese určitá rizika.

Život s Benem – kardiakem


Dec 20, 2014 ... Strašně mi pomohly moje „dobré víly“, ženy s velkým Ž – Danča od Day, ... které ale nesouvisí se srdíčkem – vřed na oku, operace, ...

I kočky mají své drogy


Jul 21, 2017 ... Moje kočka na šantu reaguje, ale nijak přehnaně. ... Každá, byť sebemenší operace s sebou samozřejmě nese určitá rizika.

Kastrace psů


Feb 21, 2014 ... Standardně se doba operace pohybuje od 30 do 60 minut. ... abych neviděla přeplněné útulky , v tom moje pomoc nespočívá.

První pomoc při dušení psa


5 days ago ... Častěji se s tímto jevem potkáte u brachycefalických psů jako je buldoček, čivava, mops a podobně. Ale moje fena malinoise reverse sneezing ...

Jezevčík, je to vůbec pes?


Apr 7, 2012 ... Bylo jí jen lehce přes 17 let a byla moje třetí jezeďačka. Nebudu tady popisovat ani jak mi bylo a ani to že v první chvíli sem se zařek že ...

První rok života


Jun 20, 2017 ... Když jsem jí dovedla ven na "neutrální pole" hned se moje obavy naplnily. Začala škaredě štěkat a pinďa se polekal.

Kastrovat či nekastrovat II. - psi


Nov 26, 2016 ... U psů jsem slýchala hlavně o komplikacích a nutnosti operace v ... Před necelým měsícem dostala moje malá sestřenice Monika křečka Maxe.

Kastrovat či nekastrovat II. - psi


Nov 26, 2016 ... U psů jsem slýchala hlavně o komplikacích a nutnosti operace v pokročilejším ... k dobru ještě moje vlastní zkušenosti s domácím stříháním.

Konečně plavu!


Jun 27, 2017 ... ... dlouhou cestu si prošla moje první fenka, než se z ní stal plaváček. ... Operace TTA - řešení ruptury zkříženého vazu - podruhé, 8x.

Více toho o moje operace nemáme

Pro další informace o moje operace zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o moje operace.