Zmáčkněte ESC pro zavření

Moje strihani

Tipy na vše o Moje strihani přímo od chovatelů pro chovatele.

Jak natáčet, aby to k něčemu bylo


Dec 16, 2020 ... ... je skladný a kvalita obrazu je pro moje potřeby dostatečná. ... kvalitní a jsou i mobilní aplikace pro úpravu a stříhání videí, ...

Co chcete vědět o Moje Strihani?

Chcete vědět více o Moje Strihani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Moje Strihani a podobných témat.

Sestřih musí být


May 12, 2014 ... ... pokoušela se zakousnout strojek, takže nakonec každá chtěla za její stříhání víc a víc. ... Já a moje smečka si to nemůžeme vynachválit.

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Jiní zas stříhání nedoporučují, delší chlupy prý vlhkost nepustí až přímo ke kůži a navíc se ... Moje smečka se například skládá jak z.

Rozumíte svému morčeti?


Oct 7, 2019 ... Zubama totiž cvaká, pokud se mu něco nelíbí (třeba při stříhání drápků nebo česání). ... Markéta je moje dlouholetá kamarádka.

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Kulajda nejhůř snáší holení na nohou. Dřív jsem jí je holila celé, ale byl to boj. Ještě jsem se jí strojkem ani nedotkla a už se kroutila, ...

Více toho o moje strihani nemáme

Pro další informace o moje strihani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o moje strihani.