Zmáčkněte ESC pro zavření

Nase prvni agility

Tipy na vše o Nase prvni agility přímo od chovatelů pro chovatele.

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Co chcete vědět o Nase Prvni Agility?

Chcete vědět více o Nase Prvni Agility? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nase Prvni Agility a podobných témat.

ABS - All Breeds Shine Agility Cup


Agility hry pro začátečníky, pokročilé i závodníky. Srdečně zveme všechny agiliťáky na naše klubové závody! Pojďme ukázat, že agility je pro každého psa a ...

Králičí hop, aneb parkur trochu jinak


Jun 27, 2016 ... Body za umístění králík získává, pokud skončí v závodě mezi první pětinou ... Mezi milovníky jezevčíků se řadí také naše ambasadorka.

Jak na dogfrisbee aneb Základy aportu


Jun 5, 2015 ... Už jsme zkoušeli běhat i zdolávat překážky na agility… ... Na první pohled by se zdálo, že na tomto sportu nebude nic záludného.

Jak správně odměňovat psa


Sep 30, 2019 ... Viz. videa psíků, kteří po agility běhají po hřišti jako splašení. :) ... Naše první psí výstava krok za krokem.

Jak jsme učili první povely


Sep 25, 2015 ... Naše Roza je vážně ďábel a proto jsem se rozhodla výchovu nepodcenit a ... Už jsme zkoušeli běhat i zdolávat překážky na agility tréninkovém ...

Psí sporty


Mar 6, 2015 ... Existuje mnoho psích sportů (např. agility), mnoho druhů tzv. sportovního výcviku ... První kategorií aktivit, kterým se můžeme věnovat, ...

Junior agility


Apr 27, 2015 ... Ty však pro naše psy nemusí být tak skvělé, jak se na první pohled může zdát. Mokrá srst totiž kolikrát může nadělat víc škody než užitku. Jak ...

Jaké nástrahy přináší psům léto


Jun 12, 2019 ... Naše první psí výstava krok za krokem. ... To jsou agility, asi nejoblíbenější psí disciplína vhodná pro všechny zvídavé a aktivní pejsky.

Tábor agility + dogdancing


Zveme vás na první ročník tábora, který se bude konat v luxusním zázemí kynologického areálu ve Studenci Výborné zázemí a lokalita.

Psí sporty - Pozor na zdraví!


May 17, 2016 ... Často ale můžeme stát před otázkou, je-li pro daný sport naše plemeno ... základem jsou skoky, jako třeba agility, dogfrisbee a flyball.

S kočkou na procházku? Proč ne ...


Jun 1, 2015 ... Naše první kočičí venčení byla velmi krátká - kocourek sám naznačil, ... Přemýšlíte, že byste začali s agility, ale hlavou se vám místo ...

Jak na canicross neboli běh se psem?


Aug 23, 2018 ... Stejně tak naše psí mazlíčky. ... než se psem vyrazíte na váš první společný běh, se dozvíte v dalším ... Psí agility: Co všechno to obnáší?

Není konzerva jako konzerva


Jan 24, 2020 ... Naše první psí výstava krok za krokem. ... To jsou agility, asi nejoblíbenější psí disciplína vhodná pro všechny zvídavé a aktivní pejsky.

První pomoc při otravě II. - pesticidy


Jul 10, 2017 ... Přemýšlíte, že byste začali s agility, ale hlavou se vám místo rozhodnutí honí jen samé otázky? Hodí se můj pesan pro tento sport? A hodím se ...

Výmarský ohař - ocelový lovec


Dec 20, 2020 ... Je vhodný na agility, dogtreking, canicross, ale postačí mu i vyjížďky na kole, ... Naše první fenka Becky letos v červnu oslavila 10 let.

Přírodní ochrana proti klíšťatům


Apr 21, 2019 ... Naše první psí výstava krok za krokem. ... To jsou agility, asi nejoblíbenější psí disciplína vhodná pro všechny zvídavé a aktivní pejsky.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... U nás se sport poprvé objevil na semináři v roce 2010 a první kurz se konal až ... parťákem při agility, třeba si oblíbíte právě treibball.

Více toho o nase prvni agility nemáme

Pro další informace o nase prvni agility zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nase prvni agility.