Zmáčkněte ESC pro zavření

Nase psi holky

Tipy na vše o Nase psi holky přímo od chovatelů pro chovatele.

Psi a děti


Nov 21, 2011 ... Mám ty naše cácorky moc ráda, ale mám také ráda svoji westindu Sissi. Pořídila jsem si ji, když měly holky rok. Vozila se s nimi na kočárku a ...

Co chcete vědět o Nase Psi Holky?

Chcete vědět více o Nase Psi Holky? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nase Psi Holky a podobných témat.

Psi a senioři


Apr 29, 2016 ... Plemeno. Kříženec. Důležité upozornění! Pro naše svěřence hledáme domovy pouze uvnitř s možností přístupu ven, a kde budou vzatí jakožto ...

Mimino, kojení a pes


Feb 24, 2015 ... A odmala spali kočky i psi s malou v postýlce. ... a teď se těším, až tak bude vyrůstat naše vnouče – mimochodem, narodí se v lednu a už ...

Jak se žije se psí smečkou


Jun 12, 2017 ... Psi, jakožto smečkové zvířata, se chovají vždy jinak v přítomnosti ... Ve druhé skupině jsou naše nejstarší psí holky, které si zřejmě až ...

Malý velký pes - Francouzský buldoček


Feb 22, 2014 ... Buldočkáři dělí psí plemena (prý z legrace) na psy a buldočky. ... V současné době tvoří chovnou stanici tři buldočí holky: Blackberry, ...

Hrdý kliďas - Německá doga


Jan 8, 2014 ... Patří mezi největší psí plemena (výška v kohoutku: psi minimálně 80, ... Naše holky jsou zvyklé od malička na různorodé členy smečky.

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Naneštěstí tito psi trpí celou řadou zdravotních rizik. ... Petra říká, že patří mezi ty šťastnější rodinky, holky jsou totiž naprosto ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... ředkvičky a spousty dalších dobrot lákají nejen nás, ale i naše psy.

Pět mýtů o psech


Mar 18, 2016 ... Sama mám doma psí holky (a vždycky jsem měla) a zajímá mě tak, ... Problémy tlamy aneb Jak mohou zuby potrápit naše parťáky.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... ... drží fena chrta greyhounda Cindy (Cinderella May A Holly Grey) z Miami. ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... To samozřejmě zahrnuje i naše chlupaté kamarády. Pokud máte doma kočičku a ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... těch nejbližších, tak proč do toho nezapojit i naše kočičí společníky?

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? ... V poslední době vzrůstá obliba sušeného masa jako pamlsku pro naše chlupáče.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... Problémy tlamy aneb Jak mohou zuby potrápit naše parťáky.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... Mezi milovníky jezevčíků se řadí také naše ambasadorka... Sport a cestování.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... A co váš pes, nemáte doma kandidáta na nějaký psí rekord? :) ... Stejně tak naše psí mazlíčky. Jak se naučit běhat společně se psem?

Rodinná legenda o dobytí Křivoklátu


Mar 18, 2011 ... Dneska provádí naše Hanička, tak když by něco, tak se odvolejte na mě. ... nesměle se zeptala, co ten pejsek, že jako na hrady psi nemohou.

Oblastní výstava psů


Mar 18, 2013 ... ... budeme ráno v několika stupních nad nulou čekat na posouzení, psi budou běhat po mokré, čerstvě posekané trávě, mě nemi.

Více toho o nase psi holky nemáme

Pro další informace o nase psi holky zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nase psi holky.