Zmáčkněte ESC pro zavření

Nejlepsi den

Tipy na vše o Nejlepsi den přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Faraonský chrt


Faraonský chrt (faraonský pes) Povaha plemene Faraonský chrt se může občas chovat dominantně k psům jiných plemen. K cizím lidem je nedůvěřivý a proto se k nim chová z pravidl..

Estrelský pastevecký pes


Estrelský pastevecký pes Povaha plemene Psi tohoto plemene jsou přirozeně sebejistí, ale klidní a vyrovnaní. Přes svou obrovskou postavu vynikají velice živým pohybem. Estrels..

Den pro čivavy


Volbu bude provázet i soutěž o nejlepší kostým. Přihlášky jsou k dispozici na požádání veselystarobinec@gmail.com nebo je možno se přihlásit přímo na místě.

Den národních plemen


Každý účastník obdrží vstupenku složenou ze tří částí – zde zapíšete národní plemeno, které se Vám na naší akci nejvíce líbilo, nejlepšího pejska a nejlepší ...

Co chcete vědět o Nejlepsi Den?

Chcete vědět více o Nejlepsi Den? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nejlepsi Den a podobných témat.

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... V tento den psi dostanou prostě to nejlepší ze všeho a o hladu nezůstanou ani psí tuláci. Nezapomeňte tedy - 6. listopadu se oslavuje neobyčejné ...

Psí den s Liškou 2019


Dítě a pes - pro děti do 15ti let věku včetně. Neposuzuje se kvalita psa ale vztah dítěte ke psu, jeho vědomosti o něm a schopnost dítěte psa předvést. Nejlepší ...

Co čekat v kočičí kavárně


Dec 12, 2016 ... Kočky jsou velmi svobodomyslné a svéhlavé bytosti a my nemůžeme garantovat, že je zastihnete v jejich nejlepší den. Ale můžeme vám zaručit, ...

Treibballový den Strmilov 2017


V areálu KK Strmilov (Jindřichohradecko) odkládací kotce, klubovna, čaj, káva. Vyhlašujeme soutěž "O nejlepší zákusek" :-) Cena 150,- Kč - psovod. Příjezd i ...

Bojovník Kelly


Jul 1, 2017 ... Přijel další den, pokyvoval hlavou a píchnul další injekci. Potom nám řekl, že by bylo nejlepší psa utratit, protože se z toho už nedostane ...

Nejlepší volba


Aug 17, 2018 ... Nejlepší volba, Články, PESWEB. ... Pak přesně třináctý den začal zapouštět kořínek (v noci jednou štěkal) a pak už to šlo jak po másle.

Happy Dog Show 2023


A nezapomeňte, že Happy Dog Show 2023 je nejlepší způsob, jak strávit ... S Happy Dog Show 2023 si můžete užít skvělý den plný zábavy a soutěží se svým ...

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... Byly to junior handling (mladý vystavovatel), nejlepší štěně, nejlepší ... Navíc se den před světovou výstavou Pacco zúčastnil klubové ...

Den psích nadějí 2015


Den psích nadějí 2015, Psí akce, PESWEB. ... možné nebude ani přihlášení na místě v den konání akce. Přihlášení na místě bude ... Nejlepší maska pána a psa.

Mezinárodní den zvířat


Oct 7, 2015 ... Chcete psovi dopřát to nejlepší, ale na trhu je tolik značek a druhů konzerv, že vám z toho jde hlava kolem? Přináším vám pár tipů, podle čeho ...

Více toho o nejlepsi den nemáme

Pro další informace o nejlepsi den zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nejlepsi den.