Zmáčkněte ESC pro zavření

Nesmyslny strach

Tipy na vše o Nesmyslny strach přímo od chovatelů pro chovatele.

Kdo si tohle vymyslel?


Dec 3, 2021 ... Čemu vlastně odpovídá exteriér (vzhled) jednotlivých plemen? Je to opravdu jen nesmyslný lidský záměr nebo lze hledat i nějaké praktické důvody?

Co chcete vědět o Nesmyslny Strach?

Chcete vědět více o Nesmyslny Strach? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nesmyslny Strach a podobných témat.

Jak je to s čistotností


Jan 28, 2017 ... Procházky berou jako nesmyslný páníčkův rozmar a vůbec je nenapadne, že v té zimě by se měla vyprázdnit. Po příchodu domů si pak v teplíčku ...

Jak odnaučit kočku, aby vás kousala


Mar 20, 2019 ... Za kousance někdy může i strach nebo stres, jednoduše slouží jako obranný ... Věděli jste, že pojem “alergie na srst” je vlastně nesmyslný?

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... ... přílišná fyzická zátěž nebo silné emoce (např. strach, stres, radost). ... Věděli jste, že pojem “alergie na srst” je vlastně nesmyslný?

Anální žlázky dokáží potrápit


Nov 16, 2015 ... ... například i ve stresových situacích, kdy dává zvíře najevo strach. ... Věděli jste, že pojem “alergie na srst” je vlastně nesmyslný?

Péče o psí oči


Aug 23, 2021 ... Přístup: „Dneska má to očíčko začervenalé, dám mu tam trochu ophtalmo-framykoinu,“ je poměrně častý, ale zcela nesmyslný.

Jak se žije psům a kočkám v Německu


Jun 29, 2014 ... bojové“ (což je navíc zcela nesmyslný název, nic takového neexistuje!) a požadují stejná pravidla pro všechna plemena včetně kříženců.

Více toho o nesmyslny strach nemáme

Pro další informace o nesmyslny strach zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nesmyslny strach.