Zmáčkněte ESC pro zavření

Nove zviratko

Tipy na vše o Nove zviratko přímo od chovatelů pro chovatele.

Den pro zvíře 2019


Aug 23, 2019 ... ... jak jejich zařízení fungují, co všechno se děje, když přijímají nové zvířátko a také poskytly informace, jak si zvíře adoptovat.

Co chcete vědět o Nove Zviratko?

Chcete vědět více o Nove Zviratko? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nove Zviratko a podobných témat.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Nebojte se, žádné zvířátko při něm netrpělo. Před nějakým časem jsem narazila ... I ve světě péče o kočky přicházejí stále nové a nové věci.

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... Z toho plyne obava, že pes bude chtít každé drobné domácí zvířátko ulovit. To ale vůbec nemusí být pravda – psi dokáží vytvářet velmi dobré ...

10 tipů, jak se správně starat o fretku


Jan 25, 2019 ... Na druhou stranu je to relativně náročné zvířátko na váš čas a péči. ... 9. Mazlení. Jak jsem již zmínila, fretka má ráda lidský kontakt.

Jak ubytovat králíka


May 26, 2017 ... Pokud uvažujete o pořízení králíka, možná vám přijde vhod pár rad o tom, jak ho doma ubytovat. Králík má jako každé zvířátko určité potřeby ...

Pamlsky a hračky pro hlodavé zuby


Dec 15, 2021 ... Potkani nové funkční doplňky do domečku určitě ocení. Takových hamak, v kterých ... Každé zvířátko potěší, když najde pod stromečkem hračku.

Péče o potkana - koupat, či nekoupat?


Oct 29, 2018 ... Potkani totiž stejně jako kočky pečují o svou srst sami. Pokud je koupání z nějakého důvodu nutné, je potřeba zvířátko na novou situaci zvykat ...

Vsaďte na tarbíka


Dec 5, 2014 ... Chtěli byste zvířátko pro radost, ale nemáte čas a peníze na kvalitní péči o psa nebo kočku? Nebojte se být originální a ... Máte nové kotě?

Zvíře z útulku


Nov 1, 2013 ... Na nové domovy tam čekají, mnohdy celé roky, zástupy opuštěných, ... jak se bude zvířátko mít, kde a jak bude žít, zda už má zájemce nějaké ...

Jak zajistit morčátku maximální komfort


Mar 8, 2017 ... ... které by správný chovatel měl vědět dříve, než si zvířátko pořídí. ... doporučit pořídit místo jednoho rovnou dva nové členy domácnosti.

Potkan jako ideální mazlíček?


Oct 30, 2017 ... Dosvědčí vám to všichni, kdo si toto zvířátko, původně vyšlechtěné pro ... že půjde o zdravé a dobře socializované zvířátko). ... 9. 8. 2019 ...

Vsaďte na tarbíka


Dec 5, 2014 ... Chtěli byste zvířátko pro radost, ale nemáte čas a peníze na ... že jsem si pro vás dnes přichystala článek o poměrně nové metodě výcviku.

Více toho o nove zviratko nemáme

Pro další informace o nove zviratko zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nove zviratko.