Zmáčkněte ESC pro zavření

Nove zvire

Tipy na vše o Nove zvire přímo od chovatelů pro chovatele.

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Bedlington teriér


Bedlington teriér (bedlingtonský teriér) Povaha plemene Povaha bedlingtonského teriéra je dílem paradoxů. Tak jako všichni teriéři má i bedlingtonský teriér výrazný lovecký ta..

Co chcete vědět o Nove Zvire?

Chcete vědět více o Nove Zvire? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nove Zvire a podobných témat.

Den pro zvíře 2019


Aug 23, 2019 ... ... jak jejich zařízení fungují, co všechno se děje, když přijímají nové zvířátko a také poskytly informace, jak si zvíře adoptovat.

Zvíře z útulku


Nov 1, 2013 ... Kdo má takovou zkušenost, určitě potvrdí, že zvíře osvojené z útulku je velmi vděčné. Na nové domovy tam čekají, mnohdy celé roky, ...

Psi a jejich signály


May 25, 2023 ... Adopce zvířat - jak to nepokazit a začlenit nové zvíře do svého života, díl I. Když selže výchova, nastává problém - Německý ovčák.

Hladovění, anorexie


Jun 17, 2014 ... Mezi psychické patří již zmíněné přestěhování, nové zvíře atd. Fyzické pak jsou různá onemocnění vedoucí ke ztrátě chuti.

Kulich do škol


Dec 4, 2014 ... Na druhé straně poradí, kde si nové zvíře pořídit, proč dát šanci psům či kočkám z útulků a bortí mýty, které kolem těchto zvířat bohužel ...

Změna stravy u psů a koček


Oct 14, 2014 ... Například zvíře přechází ze zdravotních důvodů na dietu apod., ... Co když pes/kočka nové granule odmítá – ale přitom je jíst musí (třeba ...

Zvířata se svojí slepotou netrápí


Jul 29, 2014 ... Nejdůležitější je uvědomit si, že každé zvíře má svoji osobitou ... budou seznamování v novém prostředí a nové rodině snášet naprosto v ...

Vedení psa k čistotnosti


Jul 19, 2023 ... Adopce zvířat - jak to nepokazit a začlenit nové zvíře do svého života, díl II. Adopce zvířat - jak to nepokazit a začlenit nové zvíře do ...

Nejčastěji kladené otázky


Apr 5, 2016 ... 4) Vzal jsem nalezené opuštěné či toulavé zvíře (psa / kočku) a ... 9) Proč veterináři zvíře neodeberou, když se jedná o „jasné“ týrání?

Anální žlázky dokáží potrápit


Nov 16, 2015 ... Když tekutina z váčku neodchází, hromadí se, postupně se zahušťuje a začne zvíře dráždit. Páníčka na tuto potíž může upozornit svědění v zadní ...

O stresu, neúspěchu a úspěchu


Dec 16, 2018 ... Najednou zjistí, jak náročné je vytvářit si nové nervové dráhy, zatížit svaly ... potká člověka nebo psa nebo jiné zvíře, kterého se lekne, ...

Kastrace toulavých zvířat? Ne vždy!


Feb 4, 2015 ... Zvíře má v souvislosti s tímto novým Občanským zákoníkem nové zvláštní postavení, respektive tzv. „Zvláštní význam“ (§494 zmíněného zákona).

Více toho o nove zvire nemáme

Pro další informace o nove zvire zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nove zvire.