Zmáčkněte ESC pro zavření

Novy dum

Tipy na vše o Novy dum přímo od chovatelů pro chovatele.

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Hovavart


Hovavart (Hovawart) Povaha plemene Dobromyslný, vyrovnaný, veselý, hravý, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, klidný, inteligentní, věrný, přítulný, ostražitý, ochranitelský a pozorný..

Dalmatin


Dalmatin (dalmatinec) Povaha plemene Díky své přátelské povaze je tento pes vhodný do rodiny s dětmi. Je velice inteligentní a rád se učí novým věcem. Lze jej vycvičit k jakým..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Příběhy dvou vysloužilců


Jun 1, 2017 ... "Jen co vyskočila po příjezdu z auta, hned si proběhla celou zahradu a rozestavěný dům. Brzy se spřátelila se psem, ale i s koňmi, ...

Co chcete vědět o Novy Dum?

Chcete vědět více o Novy Dum? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Novy Dum a podobných témat.

Agility závody "Ježkovy voči"


... sdílíme Jack - není u nás, sdílíme Gina Aisha hledá nový domov ❤️ mazlivá Adinka HAGRID REX K ADOPCI - PES S ÚŽASNOU POVAHOU, VHODNÝ K DĚTEM Sendy x RR ...

Louisianský leopardí pes


Jan 27, 2014 ... ... SPARKY Argoušek BONNIE Nela hledá nový domov❤️ Buš LEILA Sára z Boudy ❤ Čeká na druhou šanci ❤ DONA Špunt Sendy x RR k adopci - 5 let, ...

Více toho o novy dum nemáme

Pro další informace o novy dum zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o novy dum.