Zmáčkněte ESC pro zavření

Novy kamarad

Tipy na vše o Novy kamarad přímo od chovatelů pro chovatele.

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Co chcete vědět o Novy Kamarad?

Chcete vědět více o Novy Kamarad? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Novy Kamarad a podobných témat.

Relax víkend s AireBull


... ČSV s PP Bozenka Nela hledá nový domov❤️ MAXIK Don Dag -Virtuální adopce Árny ... Barry hledá nový domov❤️ Artuš - hravý kamarád ❤ MÍŠA - doživotní ...

Dítě a pes


Jan 13, 2022 ... Rozumný nový potencionální majitel se vyptává, méně rozumný se urazí ... je to jeho kamarád, trpělivý společník, partner pro hru i mazlení, ...

Rosický Voříšek VII. ročník


Chybí vám věrný psí kamarád? ... Nela hledá nový domov❤️ BEN - nachází se u majitele v Praze Richi Bruno ❤ obřík k pohledání ❤ Fionka - maličká holčička ...

BEST FRIENDS 2016


Dag -Virtuální adopce BOHOUŠEK RONY Seth TOTEM K ADOPCI - roční veselý parťák hledá novou rodinu Bára Artuš - hravý kamarád ❤ HAGRID Čaky hledá nový domov ...

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Taky jste zažili situace, kdy se váš čtyřnohý kamarád natolik soustředil na něco jiného, ... Náš nový chlupáč do party teprve objevuje svět.

Více toho o novy kamarad nemáme

Pro další informace o novy kamarad zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o novy kamarad.