Zmáčkněte ESC pro zavření

Odlouceni od matky

Tipy na vše o Odlouceni od matky přímo od chovatelů pro chovatele.

Když se narodí mrtvá štěňata


Aug 2, 2021 ... Při odloučení placenty štěně brzy hyne, rozkládá se a ohrožuje život matky i sourozenců a často negativně ovlivní průběh porodu. Příčin pro ...

Narušené mateřské chování


May 11, 2023 ... Některé matky jsou přehnaně nervózní a zraňují nebo požírají vlastní ... progesteronu v krvi feny v souvislosti s odloučením placenty.

Co chcete vědět o Odlouceni Od Matky?

Chcete vědět více o Odlouceni Od Matky? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Odlouceni Od Matky a podobných témat.

Odstav kůzlat


Sep 11, 2021 ... Imunita kůzlat se sáním od matky posiluje a nedochází ke stresu z odloučení. Eliminují se onemocnění a dietetické poruchy. Až do odstavu by se ...

Doba post Covidová – co s tím?


Dec 6, 2020 ... Příprava pejska na normální, „předcovidový“ život je také velmi důležitá. Pejsek je vysoce sociální, smečkové zvíře, pro které odloučení od jeho ...

Psí instinkty


May 16, 2016 ... ... pudem nesnáší dobře samotu, často v odloučení štěkají nebo vyjí. ... na počátku života tím nejlepším, co může mládě od matky dostat.

Jak pomoci psovi od stresu či bázlivosti


Sep 19, 2016 ... ... v případě nadměrného štěkání nebo kňučení v důsledku úzkosti z odloučení či v případě destruktivního nebo nežádoucího územního chování.

Kočičí genetika


Mar 16, 2018 ... ... musí kotě obdržet stejný recesivní gen od matky i otce. ... Jde o věrné a citlivé společníky, kteří nesnáší dobře odloučení.

9 psích projevů lásky k páníčkovi


Nov 20, 2019 ... Projevem nám ukazuje věrnost a pocit strachu z odloučení. ... se vyskytuje především u porodu - aby prohloubila pouto mezi matkou a dítětem.

Socializace psa


Oct 30, 2015 ... ... a to nejen od své matky a sourozenců, ale také od chovatele a členů jeho rodiny. ... Každé odloučení od Tebe mi působí smutek. Pamatuj.

Jak a čím krmit štěňata?


Mar 10, 2018 ... Vyžadují velkou porci péče. Je třeba jim věnovat hodně pozornosti, protože jsou odloučeni od svých matek, které ještě dlouhou dobu hledají.

Podávání krmiva – kdy a kolik?


Oct 24, 2014 ... Pejsek bude už tak dost stresován novým prostředím, ztrátou matky a známých lidí, proto mu dopřejte alespoň tuto jistotu.

Jak se vypořádat s kočičími chlupy


Oct 30, 2019 ... ... olizování koťat matkou má krom hygienické i socializační úlohu. ... Jde o věrné a citlivé společníky, kteří nesnáší dobře odloučení.

Shaping aneb vytvaruj si svého psa


Sep 19, 2015 ... Zkuste se řídit pravidlem: “Opakování, matka moudrosti”. ... Jde o věrné a citlivé společníky, kteří nesnáší dobře odloučení.

Ruční odchov koťat


Jul 4, 2016 ... ... takovým případech, pokud nenajdeme jinou náhradní matku, je jedinou možností ruční odchov. ... Každé odloučení od Tebe mi působí smutek.

Více toho o odlouceni od matky nemáme

Pro další informace o odlouceni od matky zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o odlouceni od matky.