Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes meho zivota

Tipy na vše o Pes meho zivota přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Potkala jsem psy, útulek a lidi


Feb 10, 2018 ... Dokud se v útulku neobjevil můj vlastní pes. ... Knížka má 135 stránek, je v ní 65 fotografií z mého života, ale hlavně z útulku.

Co chcete vědět o Pes Meho Zivota?

Chcete vědět více o Pes Meho Zivota? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes Meho Zivota a podobných témat.

ENZO - Medové dny 1


Jun 21, 2016 ... V knize „Medové dny 1“ poutavě líčím na dvě stě osmi stranách zážitky a dojmy z prvního roku mého života. Vyprávění doplňují desítky fotografií ...

Syndrom výcvikového kolapsu


Mar 25, 2014 ... Může to být rozdílnější okolní teplota, než na jakou je pes zvyklý, ... pes do mého života vstoupil až po „postavení se na vlastní nohy“.

Mimino, kojení a pes


Feb 24, 2015 ... Mimino, kojení a pes, Články, PESWEB. ... Pes se jmenuje... a náš telefon je… ... Je to součást jak mého života, tak i života dítěte.

Kde jsme přišli k naší Rozince


Sep 9, 2015 ... Dnes se s vámi podělím o další ze střípků z mého života s novým psím ... Jak poznat, že má pes nadváhu nebo už začíná být dokonce obézní?

Opravdu vašeho psa nic nebolí?


Sep 26, 2016 ... Když však uvedu jen malý příklad ze života, jakým je třeba takové kadění ... že jejich pes je čuník, protože se nevykadí pěkně na jednu ...

Pes zavřený v rozpáleném autě


Jun 24, 2016 ... Dnes se s vámi podělím o další ze střípků z mého života s novým psím členem rodiny, naší nezkrotnou a nohatou Rozinkou.

Můj život s Blonckou


Feb 22, 2018 ... Budeme vám vyprávět příběhy z našeho života. Někdy z pohledu mého, jindy z pohledu Bloncky. Každá máme totiž úhel pohledu na vzniklé situace ...

Očekávaný porod


Za všechno co dokázala si ji moc vážím a jak jsem již uváděla jinde je Jiwinka moje srdcová záležitost(prostě pes mého života).

Kimi - Francouzský buldoček z množírny


Aug 9, 2017 ... Ale přes to všechno je NEJVĚTŠÍM MILÁČKEM A ŠTĚSTÍM MÉHO ŽIVOTA :-) Když teď vím o množírnách a množitelích, už bych si od nich nikdy štěně ...

Obedience: Vysoká škola psí poslušnosti


Feb 3, 2017 ... Obedience má několik kategorií, z nichž v každé pes trénuje 10 ... Dnes se s vámi podělím o další ze střípků z mého života s novým psím ...

Problémový pes snadno a rychle - 9.


Jul 7, 2014 ... Výčet příčin samozřejmě není úplný, uvádím jenom ty z mého pohledu nejčastější. 1. Pes vrčí a poté útočí – útočí proto, že se bojí nebo se ...

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Dnes se s vámi podělím o další ze střípků z mého života s novým psím členem rodiny, ... Také váš pes rád “loví” okolo poletující hmyz?

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... Mezi oblíbená velká plemena posledních let určitě patří „lví pes“ aneb ... Dnes se s vámi podělím o další ze střípků z mého života s novým ...

Jak začít s dogdancingem


Jul 19, 2020 ... Pes potřebuje zaměstnat jak fyzicky, tak psychicky. ... odvádí je to od stereotypu běžného života a hlavně si i užívají čas strávený aktivně ...

Proč psi hrabou?


Mar 14, 2016 ... Zato jezevčík mého bratrance patří mezi psí mistry s těmito zahranidnickými schopnostmi. A víte, proč pes vlastně hrabe?

Více toho o pes meho zivota nemáme

Pro další informace o pes meho zivota zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes meho zivota.