Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes na stope

Tipy na vše o Pes na stope přímo od chovatelů pro chovatele.

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Polský nížinný ovčák


(Polski Owczarek Nizinny, Polish Lowland Sheepdog) Povaha plemene Polský nížinný ovčák je příjemný pes, dobrý hlídač a milující člen rodiny. Je lehko vycvičitelný a přizpůsobi..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Beagle Harrier


Beagle Harrier (Bígl harrier) Povaha plemene Beagle Harrier Beagle Harrier je klidný a velmi přátelský k lidem, včetně dětí. Jako honič je velmi učenlivý, šikovný a akční. Zkr..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Aby pes na procházce neutíkal


Aug 19, 2016 ... Tendence psa utíkat po stopě či pachu bude následně menší. Nebo váš pes spíše utíká za běžící zvěří? Pak mu přestaňte házet míčky a podobné ...

Více toho o pes na stope nemáme

Pro další informace o pes na stope zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes na stope.