Zmáčkněte ESC pro zavření

Poprve koupani

Tipy na vše o Poprve koupani přímo od chovatelů pro chovatele.

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Pravidla psí koupačky


Jul 17, 2019 ... Ať už ale jdeme k vodě poprvé, nebo posté, pro bezpečnost a pohodu všech zúčastněných je ... A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

Psí koupačka


Jul 28, 2015 ... Pro ty, kteří vyráží se svým chlupáčem k vodě poprvé, ... Stejně jako většina aktivit i koupání ve vodě přináší jistá rizika.

Co chcete vědět o Poprve Koupani?

Chcete vědět více o Poprve Koupani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Poprve Koupani a podobných témat.

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... ... jak na to, aby pro psa bylo koupání radostným zážitkem. ... Buďte trpěliví a smiřte se s tím, že do vody pes poprvé vůbec nevleze.

Pravidla psí koupačky


Jul 27, 2019 ... Ať už ale jdeme k vodě poprvé, nebo posté, pro bezpečnost a pohodu všech zúčastněných je ... A máte nějaká svá oblíbená místa na koupání?

Péče o potkana - koupat, či nekoupat?


Oct 29, 2018 ... Potkani totiž stejně jako kočky pečují o svou srst sami. Pokud je koupání z nějakého důvodu nutné, je potřeba zvířátko na novou situaci zvykat ...

Čivava - minipes s maxisrdcem


Feb 17, 2014 ... ... od mexického státu Chihuahua, kde byl poprvé doložen jeho výskyt. ... Rozdíl je v koupání – dlouhosrstá déle schne, já vždy říkám: tři ...

Se psem pod stan: pro a proti


Sep 10, 2018 ... Na co byste se měli připravit a na co se můžete těšit, když vyrazíte se psem pod stan? Pokud vyrážíte pod stan vůbec poprvé, je dobré se ...

Hlodavec chalupář


Jul 13, 2015 ... Pokud vyrážíte na cestu s hlodavcem poprvé, určitě je dobré zvíře na ... čeká koupání, sušení a v některých případech i trocha zápasení.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... U nás se sport poprvé objevil na semináři v roce 2010 a první kurz se konal až o dva roky později. ... Milujete koupání?

Kliknutí jako odměna?


Oct 22, 2015 ... Nechtějte po psovi, aby hned na poprvé předváděl cviky na jedničku - za dvě je to taky fajn a měly by přijít odměna. ... Milujete koupání?

Více toho o poprve koupani nemáme

Pro další informace o poprve koupani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o poprve koupani.