Zmáčkněte ESC pro zavření

Poprve ve vode

Tipy na vše o Poprve ve vode přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Psí koupačka


Jul 28, 2015 ... Pro ty, kteří vyráží se svým chlupáčem k vodě poprvé, ... Nejen že se v létě ve vodě ochladí, zároveň však posilní svalstvo, ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... Buďte trpěliví a smiřte se s tím, že do vody pes poprvé vůbec nevleze. ... Když ten váš uvidí, jak ve vodě řádí jiní psi a jak si to užívají ...

Co chcete vědět o Poprve Ve Vode?

Chcete vědět více o Poprve Ve Vode? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Poprve Ve Vode a podobných témat.

Pravidla psí koupačky


Jul 27, 2019 ... Ať už ale jdeme k vodě poprvé, nebo posté, pro bezpečnost a pohodu ... ho nenechte přiblížit se ani k jinému psu, obzvlášť pak ve vodě.

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Velmi rádi dovádí ve vodě i již výše zmínění retrívři. ... Zde musím dodat, že mému psovi úplně poprvé chvíli trvalo, než přišel na to, ...

Nosework


May 8, 2023 ... Nosework byl poprvé zaregistrován v roce 2009 v USA. ... NW - W (water) - ve vodě; NW - D (discrimination) - vyhledávání v řadách předmětů a ...

Jsme připraveni na závody?


Sep 10, 2018 ... Pokud to pes uvidí poprvé na závodech, může ho to zmást a z překážky v lepším ... kapacity plic (vytrvalý klus, plavání či chůze ve vodě), ...

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... U nás se sport poprvé objevil na semináři v roce 2010 a první kurz se konal ... I ve světě péče o kočky přicházejí stále nové a nové věci.

Jak jsem byla na odchytu koček


Jun 13, 2016 ... Poprvé jsem na odchytové akci byla, když do depozita zavolala starší paní s ... Uškodí sůl ve vodě chlupáčovu kožichu, nebo je to zbytečná.

Hlodavec chalupář


Jul 13, 2015 ... Pokud vyrážíte na cestu s hlodavcem poprvé, určitě je dobré zvíře na ... vodě, abyste předešli úžehu či úpalu,; zkontrolovat, jestli se ve ...

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Pokud u vašeho pejska dojde poprvé k záchvatu, dohlédněte, aby nedošlo ke ... Uškodí sůl ve vodě chlupáčovu kožichu, nebo je to zbytečná.

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Tento nápad vznikl ve Švédsku v roce 2012 a postupně se rozšiřuje ... Poprvé jsem na tento fenomén narazila na internetu před několika lety.

Více toho o poprve ve vode nemáme

Pro další informace o poprve ve vode zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o poprve ve vode.