Zmáčkněte ESC pro zavření

Poslusny pejsek

Tipy na vše o Poslusny pejsek přímo od chovatelů pro chovatele.

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Co chcete vědět o Poslusny Pejsek?

Chcete vědět více o Poslusny Pejsek? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Poslusny Pejsek a podobných témat.

Labradorský retrívr


Jan 16, 2014 ... ... vnímán podobně jako zlatý retrívr – tedy hodný, poslušný pes. Stejně jako on je výborný vodní pes, k čemuž mu napomáhá i jeho srst, ...

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... Můj předchozí pes se mi vždy pokoušel vzít kartáč a odnést jej někam ... byl poslušný a nevrtěl se u toho, tak jak to dělával můj pejsek.

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Lovec profesionál


Nov 27, 2014 ... Na honech pes zvěř vyhledává, v případě ohařů ji vystaví a po ulovení aportuje svému ... že jeho pomocník bude vždy a pořád poslušný.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... V původním testu jim cvičený pes ukázal, jak na to. Všechna vlčata ho dokázala napodobit, ale ze psů se k potravě dostali jen čtyři.

Když psa svědí tlapky


Jan 15, 2018 ... Pokud si pes olizuje nebo okusuje tlapky sporadicky a nijak ... Tenhle minipsík je veselý, hravý a poslušný parťák pro děti i dospělé.

Více toho o poslusny pejsek nemáme

Pro další informace o poslusny pejsek zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o poslusny pejsek.