Zmáčkněte ESC pro zavření

Prekvapeni d

Tipy na vše o Prekvapeni d přímo od chovatelů pro chovatele.

Psina ve Svárově


Na každého psího účastníka čeká malé překvapení. ... https://docs.google.com/forms/d/1fEI5PKafUAkFdkbBLyLR_FjH2XvJ-7Ocu6X1IsBThgU/viewform.

Co chcete vědět o Prekvapeni D?

Chcete vědět více o Prekvapeni D? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prekvapeni D a podobných témat.

Víkendovka Tlapky v tahu 2018


nějaká ta teorie (:D) • celodenní výlet a koupání v rybníce • grilování a večerní zábava • překvapení :) V ceně víkendovky (1 200,- Kč) je:

Druhý pes


Mar 23, 2014 ... ... že ho měli koupit, prý bych měla aspon překvapení, ale takhle mi dal do ... Když už se blížil den D, kdy jsme si měli pro pejska jet, ...

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Když nastane den D a váš dlouho očekávaný potomek přijde na svět, nechte si od rodiny ... je čas nachystat překvapení i pro hlodavé parťáky.

BU-BU VÝLET s Výcvikem psů hrou


Moji milí, moc se těším s Vámi na dýňovýBU-BU výlet. Pro každý tým máme připravené malé překvapení. Máme ještě pár míst volných a tak neváhejte a pojďte s ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... ... času venku na čerstvém vzduchu a nabíráme ze sluníčka vitamin D. Spaní v posteli ... je čas nachystat překvapení i pro hlodavé parťáky.

Vítězové ankety Statečné psí srdce


Apr 13, 2012 ... K mému překvapení se do půl minuty otevřely dveře a v nich stál Argo s předními packami na klice. Bylo to zvláštní, nikdy předtím na kliku ...

Více toho o prekvapeni d nemáme

Pro další informace o prekvapeni d zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prekvapeni d.