Zmáčkněte ESC pro zavření

Prochazka na poli

Tipy na vše o Prochazka na poli přímo od chovatelů pro chovatele.

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Výmarský ohař - ocelový lovec


Dec 20, 2020 ... ... za zajícem po poli“, je po pár letech myslivec s loveckým průkazem, ... Půlhodinová procházka v městském parku na vodítku mu určitě ...

Jak se psem bez úhony do lesa


Nov 10, 2013 ... Chápu správně, že tedy při jakékoliv procházce v lese musí být pes na vodítku? Jinak ho myslivec zastřelí? Chápete dobře, že pes by měl být při ...

Co chcete vědět o Prochazka Na Poli?

Chcete vědět více o Prochazka Na Poli? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prochazka Na Poli a podobných témat.

Psí spánek


Nov 25, 2015 ... A sami jistě víte, jak takové psí hry v plné parádě nebo vydatná procházka, ... duchem a vzniká mnoho startupů právě na poli chovatelství.

Kočka na vodítku: Jdeme na procházku


May 10, 2021 ... Toho si všimli i inovátoři s obchodním duchem a vzniká mnoho startupů právě na poli chovatelství. Největším trendem je zajištění.

Cesta se psem na hory do zahraničí


Jan 14, 2015 ... Procházka nemusí být dlouhá, ať si po cestě nejprve odpočine. Pokud na vás bude čekat sám, zatímco budete brázdit sjezdovky, měli byste ho ...

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... ... od jeho obrovských zásluh na poli asistenčních psů). ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím.

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Stačí k tomu i delší procházka. ... Toho si všimli i inovátoři s obchodním duchem a vzniká mnoho startupů právě na poli chovatelství.

Chůze na vodítku by Ian Dunbar


Aug 29, 2022 ... Jakmile se jej pokusíte z vodítka zase odepnout, pravděpodobně zmizí někde v křoví či nejbližším poli a vy si nikdy neužijete poklidné ...

Život s Benem – kardiakem


Dec 20, 2014 ... Chodí na vodítku, na poli je na dlouhém vodítku nebo na stopovače. Po konzultaci s veterinářem přicházelo v úvahu několik možností – nádor ...

Když psa svědí tlapky


Jan 15, 2018 ... Pokud jste si všimli, že si váš chlupáč nadměrně olizuje či okusuje tlapky, neměli byste to nechat být jen tak. Příčin může být hned několik ...

Více toho o prochazka na poli nemáme

Pro další informace o prochazka na poli zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prochazka na poli.