Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni plavani

Tipy na vše o Prvni plavani přímo od chovatelů pro chovatele.

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Psí koupačka


Jul 28, 2015 ... Video hezky shrnuje, jak psovi zpříjemnit první kontakt s vodou a ... Když dojdete do fáze prvního plavání, nejdříve se před psem do vody ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... Půjde nám o to, jak psa na vodu zvyknout a z plavání mu udělat pozitivní zážitek. ... Jeho první zážitek s plaváním byl totiž takový, ...

Co chcete vědět o Prvni Plavani?

Chcete vědět více o Prvni Plavani? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Plavani a podobných témat.

První hárání


May 5, 2016 ... Pokud máte doma štěněcí slečnu, mohlo by vás první hárání zaskočit, ... Půjde nám o to, jak psa na vodu zvyknout a z plavání mu udělat ...

Socializace a poslušnost


... Vztah se psem a poslušnost, Chorvatsko se psem - Pohodové plavání (Vodní ... První konzultace vždy obsahuje vše potřebné pro úspěšné vyřešení problému, ...

Jak léčit odřeninu poraněného psa


Nov 26, 2020 ... Vznikají většinou poraněním například při pádu, často při plavání o dno ... První pomoc: lehké a těžké poranění psího a kočičího ocasu.

Supersocializační výcvik


... Velikonoční supersocializační psí speciál, Pohodové plavání (vodní ... První konzultace vždy obsahuje vše potřebné pro úspěšné vyřešení problému, ...

Tonutí psa


Jun 26, 2023 ... ... jak moc je plavání náročné na fyzičku- a nemyslím „plavání“ na paní ... Bezpečnost je na prvním místě v poskytování první pomoci.

Intenzivní víkend pro psí výtržníky


... Chorvatsko se psem - Pohodové plavání (Vodní záchranařina), Víkend pro ... První konzultace vždy obsahuje vše potřebné pro úspěšné vyřešení problému, ...

Separační úzkost aneb Radost zůstat sám


... Pohodové plavání (vodní záchranařina) "příměstský" týden, Vztah se psem a ... První konzultace vždy obsahuje vše potřebné pro úspěšné vyřešení problému, ...

První rok života


Jun 20, 2017 ...první den jsem z toho černého malinkatého klubíčka byla na rozpacích. ... Ale místo plavání za námi lítá po břehu a štěká.

Jak na canicross neboli běh se psem?


Aug 23, 2018 ... Která plemena patří mezi neplavce a co byste o psím plavání měli vědět? ... Zvířecí mazlíčci jsou dnes v první řadě mazlíčci, ...

Bodnutí hmyzu a první pomoc


Sep 7, 2015 ... Psi jsou opravdu obvykle dobří plavci, ale existují i výjimky. Která plemena patří mezi neplavce a co byste o psím plavání měli vědět?

První pomoc při otravě III. - sinice


Aug 28, 2017 ... První pomoc při otravě III. - sinice ... ale existují i výjimky. Která plemena patří mezi neplavce a co byste o psím plavání měli vědět?

První pomoc při otravě II. - pesticidy


Jul 10, 2017 ... První pomoc při otravě II. - pesticidy ... ale existují i výjimky. Která plemena patří mezi neplavce a co byste o psím plavání měli vědět?

První hárání


May 5, 2016 ... Pokud máte doma štěněcí slečnu, mohlo by vás první hárání ... Která plemena patří mezi neplavce a co byste o psím plavání měli vědět?

Více toho o prvni plavani nemáme

Pro další informace o prvni plavani zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni plavani.