Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni porod

Tipy na vše o Prvni porod přímo od chovatelů pro chovatele.

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Pak už začnou kontrakce a asi do hodiny, poměrně brzy po odtoku plodové vody, by se mělo narodit první kotě. Jednotlivá koťata se rodí po cca 15 ...

Co chcete vědět o Prvni Porod?

Chcete vědět více o Prvni Porod? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Porod a podobných témat.

Očekávaný porod


Porod začal velmi rychle a hned ve 12,05 se nám narodil první nádherný holý chlapeček Acomayo a vážil 192g, hned po něm se nám narodil Avanzado, ...

Pět mýtů o psech


Mar 18, 2016 ... První porod malých psích chlupáčů sebou naopak často nese komplikace. Spíše se dnes jako prevence zmíněných nemocí doporučuje kastrace, ...

Bázlivý pes – melancholik


Nov 4, 2015 ... Tedy porod proběhl dobře, ale ta bytost se narodila do špatného těla… ... Dorotka nebyl první pes, kterého jsme měli, dokonce ani první pes, ...

První hárání


May 5, 2016 ... Pokud máte doma štěněcí slečnu, mohlo by vás první hárání zaskočit, ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

První pomoc při otravě II. - pesticidy


Jul 10, 2017 ... První pomoc při otravě II. - pesticidy ... Vše označuje jedno a to samé – stav, kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Porod feny


Apr 10, 2016 ... Jakmile klesne o 1 až 1,5°C než je běžná, porod můžeme očekávat do 24 hodin. Průběh porodu. První fáze- přípravná. Fena je neklidná, třese se, ...

Ani kapka vedle?


May 19, 2014 ... Naštěstí jsem hned na první pokus úspěšně získala vzorek moči. Nepejskaři mě obcházeli širokým obloukem ... Kočičí porod od začátku do konce.

Když se narodí mrtvá štěňata


Aug 2, 2021 ... Zabránit takovému přidušení je velmi těžké, protože chovatel nemůže porod nijak uspíšit. Jediné co lze udělat je pokus o oživení štěněte.

Jak na canicross neboli běh se psem?


Aug 23, 2018 ... Jaká je k tomu potřeba výbava a co byste měli vědět, než se psem vyrazíte na váš první společný běh, ... Kočičí porod od začátku do konce.

Kočky v českých pohádkách


Nov 6, 2019 ... Zatímco česká psí postava mě jako první napadne Dášenka, u kočičí je to jistě ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Březost, porod prasnice


May 8, 2016 ... Prasnice je březí průměrně 115 dní. První zapouštění probíhá u prasniček ve věku 7,5 až 9 měsíců, v době, kdy jsou již pohlavně zralé s ...

Jak správně krmit štěně?


Feb 20, 2019 ... V první řadě je důležité říct, že štěňata jedí hodně. ... jedno a to samé – stav, kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... První hypotézou je, že psi jedí trávu, aby vyvolali zvracení. ... kdy se tělo fenky připravuje na porod, ačkoli březí není.

Více toho o prvni porod nemáme

Pro další informace o prvni porod zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni porod.