Zmáčkněte ESC pro zavření

Prvni snih

Tipy na vše o Prvni snih přímo od chovatelů pro chovatele.

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Proč pes žere sníh?


Jan 18, 2017 ... Obzvláště reakce na první sníh bývá nejintenzivnější, kdy psi začnou radostně běhat, skákat a válet se. Někteří psi by se nejraději celý den ...

Co chcete vědět o Prvni Snih?

Chcete vědět více o Prvni Snih? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Prvni Snih a podobných témat.

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... To pro zvířecí packy také není nic příjemného. U své první fenky jsem se hrozně těšila, až uvidí poprvé sníh. Když tedy v té zimě napadla první ...

Co pejska ohrožuje během zimy?


Dec 23, 2018 ... Většina pejsků trpí, když napadne první sníh a když se teploty sníží k nule. Psi jsou teplomilní tvorové, jimž můžou během zimy popraskat ...

První pomoc při přehřátí zvířete


Jun 19, 2017 ... První pomocí při přehřátí zvířete je logicky jeho zchlazení. ... dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Patří brambory do psího jídelníčku?


Aug 9, 2019 ... Zima už je za dveřmi a vedle vánočních dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh. Taky ho vaši chlupáči tak milují?

Se psem na běžky


Jan 22, 2015 ... Náhubek mu ale nasadit nemůžete, protože sníh, mráz a horký dech by na něm ... pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Jak správně krmit štěně?


Feb 20, 2019 ... Nezoufejte, určitě nejste první ani poslední. Nevěřili byste, jak vás péče o štěně může zaměstnávat, obzvláště v začátcích a bez předchozích ...

Pitný režim psa


Jul 6, 2023 ... Kterou vodu ne? Určitě se nedoporučuje nechávat psa žrát sníh. Sníh v první řadě může způsobit podchlazení organismu. V té druhé může hlavně u ...

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Už na první pohled je jasné, že psi se od vlků v mnohém liší. ... dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... U nás byly první semináře uspořádány až v roce 2014, v Čechách jde ... dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... Ten samý den můžete vyrazit i na seminář První pomoc psa pro BULL plemena. ... pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... U mladých vitálních psů stačí dávat pozor, abyste nenabrali sníh i s pískem nebo solí ... Play More - první interaktivní výstava jen pro psy.

Piják lužní: Psí nepřítel


May 22, 2019 ... byl potvrzen první případ, a to v Brně. Kvůli dlouhodobě vysokému pohybu ... pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Jak psa (ne)trestat


Dec 28, 2015 ... V první řadě bychom se při trestání měli vyvarovat emocí, ... vánočních dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Psí historie I.: kosmonaut Lajka


May 20, 2016 ... Lajka se dožila pouze asi tří let ( *1954 - ✝1957 ) a jako první živý tvor ... pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Nejsledovanější psí hvězdy Instagramu


Aug 2, 2018 ... Zima už je za dveřmi a vedle vánočních dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh. Taky ho vaši chlupáči tak milují?

Kočičí rýma


Jun 5, 2019 ... První příznaky můžete sledovat u kalicivirózy za 2-4 dny, ... vánočních dárků pomalu začínám vymýšlet, kam vyrazíme na hory na první sníh.

Kočičí stromy a škrabadla


Jul 29, 2016 ... Tady jsou mé zkušenosti. Když jsem si asi před šesti lety pořizovala svoji první kočku, tak jsem se na trhu kočičího sortimentu ještě moc ...

Více toho o prvni snih nemáme

Pro další informace o prvni snih zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o prvni snih.