Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi blechy

Tipy na vše o Psi blechy přímo od chovatelů pro chovatele.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Co chcete vědět o Psi Blechy?

Chcete vědět více o Psi Blechy? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Blechy a podobných témat.

Parková univerzita


May 9, 2023 ... „To, že má pes blechy, dokazuje, že je zdravý. ... že stále na ně hynou štěňata i dospělí psi, a jak moc je důležitá prevence. Má blechy?

Den psa v Bašti u Prahy - 12. ročník


Psi nesmí mít parazity (vši, všenky, blechy, tasemnice, škrkavky atd.), nesmí být nemocní a předpokládáme jejich dobrou kondici. Pořadatel nezodpovídá za škody ...

Pět mýtů o psech


Dec 30, 2017 ... Tak například od mala jsem slýchávala, že psi vidí černobíle, nebo že starého psa novým kouskům nenaučíš. ... Psí blechy na člověka nejdou.

Co dělat, když se pes začne drbat?


Prvním krokem majitele psa by mělo být odhalení příčiny psího drbání. Nejsnadněji se odhalí blechy v kožichu a alergie na jejich kousnutí. V psí srsti budou ...

Valentýn - konec života na řetězu


Feb 20, 2015 ... Zuby shnilé, kůže na něm pro jeho hubenost plandala, blechy ho žraly ... a koupání se stal z Valentýnka čistý bílý pesan, resp. psí troska.

Poradna - Proč se pořád drbe?


Jun 7, 2015 ... Foto: Archiv Psí kusy a archiv PesWeb ... z nejčastějších problémů kožní parazité, například blechy, ke kterým pes přijde, ani neví jak.

Jak chránit psa před klíšťaty


Jun 7, 2016 ... ... v těle psa nemetabolizuje ani se nekumuluje, pro klíšťata a blechy je ale smrtící. ... ale na ni psi většinou trpí jen velmi výjimečně.

Běžné alergie


Apr 10, 2014 ... Hmyz (hlavně blechy); Kontaktní alergeny; Inhalační alergeny ... V jednom z minulých článků (“Jako psi a kočky”) jsem se zaměřila na otázku, ...

Pozor na přehnané šamponování


Jun 20, 2015 ... Takovým místům vždy přezdívám “psí pláže”. ... Jiní mají zase smůlu na blechy. ... Zdravá psí srst je také přirozeně mastná.

Antiparazitika pro psy od značky Beaphar


Dec 12, 2021 ... Blechy u psa jsou nepříjemnou záležitostí, proto Vám Immo Shield pomůže zbavit se nejen klíšťat, ale také blech i jejich vajíček, larev a kukel.

Kočičí problémy s kožichem


Jun 2, 2017 ... Za kožními problémy mohou být i roztoči nebo blechy. ... Psi jsou, stejně jako jiní domácí mazlíčci, masožravci.

Více toho o psi blechy nemáme

Pro další informace o psi blechy zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi blechy.