Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi laska

Tipy na vše o Psi laska přímo od chovatelů pro chovatele.

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Stafordširský bullteriér


(Staffordshire Bull Terrier) Povaha plemene Stafordšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný a houževnatý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Musíme vyvrátit zako..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Malý münsterlandský ohař


Malý münsterlandský ohař Povaha plemene Malý münsterlandský ohař je inteligentní, poslušný a mírumilovný pes. Má pozitivní vztah k životu a nekomplikovanou a veselou povahu. J..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kříženec


Kříženec (voříšek, vořech) Povaha plemene Psi kříženci jsou obvykle velmi veselí, přítulní, laskaví, přívětiví, hraví, energičtí, inteligentní, učenliví, poslušní, přizpůsobiv..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Chesapeake Bay retriever


Chesapeake Bay retriever (Chesapeake Bay retrívr) Povaha plemene Jako všichni retrívři i chesapeake bay retrívr miluje svou rodinu, miluje děti a i k cizím lidem se chová pomě..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Bretaňský ohař


Bretaňský ohař Povaha plemene Inteligentní psi této rasy vynikají nad jiné svou mimořádnou přítulností a pozorností vůči svému pánu. Jejich citlivá duše reaguje jako barometr ..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Bordeauxská doga


Bordeauxská doga Povaha plemene Tento pes působí naprosto klidným, vyrovnaným až flegmatickým dojmem - ostatně vzhledem ke své velikosti nemá zapotřebí na sebe dále upozorňova..

Beauceron


Beauceron (Berger de Beauce, Bauce Shepherd) Povaha plemene Beauceron je odvážný a velmi inteligentní pes. Ochrana rodiny a hlídání pozemku jsou pro něj samozřejmostí. Je ostr..

Artoisský honič


Artoisský honič (Artéský honič, Pikardský honič, Chien d´Artois, Artois Hound) Povaha plemene Artoisský honič je společenský pes, který velmi dobře snáší život ve smečce. Je p..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

Láska nezná hranice


Oct 8, 2014 ... Láska nezná hranice, Články, PESWEB. ... Psi k adopci · Ztracení a nalezení · Kočky k adopci · Články · Atlas psů · Mazlíci, majitelé ...

Co chcete vědět o Psi Laska?

Chcete vědět více o Psi Laska? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Laska a podobných témat.

9 psích projevů lásky k páníčkovi


Nov 20, 2019 ... Láska je tím ✓ nejkrásnějším pocitem, kterého se nám může dostat. ... Hysterický psí pláč, který nelze přeslechnout při příchodu nebo ...

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Je to právě tahle nekonečná a bezpodmínečná láska. ... Winston Churchill, byl psí milovník a vlastnil, trochu překvapivě, miniaturního pudla ...

Láska až za hrob? I kočky jsou jí schopny


Jan 23, 2017 ... Pozitivních účinků, které jsou často až léčebné, se začalo využívat v rámci canisterapie. Terapeutičtí psi navíc mohou pomoci všem bez rozdílu ...

I psi projevují emoce


Apr 25, 2017 ... Smutek, radost, žárlivost? ✓ Projevují pejsci opravdu totožné ✓ emoce jako my lidé? Pojďme společně rozlousknout záhadu emocí ✓ zvířat ...

Proč psi vyjí?


Sep 2, 2019 ... Zajímalo vás někdy, v jakých situacích psi vyjí a proč to vůbec dělají? ... Rčení láska až za hrob se většinou spojuje se psy.

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Rčení láska až za hrob se většinou spojuje se psy. O kočkách se tvrdí, že až tak vázané na člověka nejsou, a tak by tu lásku u nich nikdo moc ...

Proč psi prdí?


Taková plemena jsou mops, buldoček či boxer. Proč psi prdí? Dalším odůvodněním problému se zažíváním bývá i nevhodný typ potravy psa. Tu pes špatně tráví a ...

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Naneštěstí tito psi trpí celou řadou zdravotních rizik. Jaká to jsou a jak jim předcházet? ... Protože láska hory přenáší. :) ...

Více toho o psi laska nemáme

Pro další informace o psi laska zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi laska.