Zmáčkněte ESC pro zavření

Psik

Tipy na vše o Psik přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Coton de Tuléar


Coton de Tuléar Povaha plemene Coton de Tuléar je zářným příkladem společenského plemene - tito pejsci jsou přítulní, hraví, přátelští a poslušní, i když výjimečně mohou být s..

Bišonek


Bišonek Povaha plemene Již ze zmíněného historického hlediska je zřejmé, že bišonek je společenský pes, který potřebuje být mezi lidmi. Je to jeho základní potřeba - potom je ..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Co chcete vědět o Psik?

Chcete vědět více o Psik? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psik a podobných témat.

Čínský chocholatý psík Kvido


Apr 8, 2014 ... Kvido byl čínský chocholatý psík. Narodil se 27.9.2013. Je ze 4 sourozenců (1 fenka a 3 pejsci). Jeho máma je naháč a jeho otec je labutěnka ...

Prešovská Dog Show


Najväčší psík/fenka 5. Najmänčši psík/fenka 6. Najposlušnejší psík. Kategória psie športy: 7. Najrychlejší psík 8. Mini canicross 9. Dog Dancing

Nebrat, nechat, vycvičit


Sep 19, 2014 ... I maltézský psík si zaslouží prozkoumávat svět jinak, než jen očima. Nechte ho, ať si ostatní psy očichá, ať se s nimi proběhne, ...

Tašky pro psy a zdravotní problémy


Feb 9, 2017 ... Své o tom ví i celebrity, které si svůj image pečlivě hlídají. Herečka Susan Sarandon a její oblíbený maltézský psík střídají hned několik ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Proč s námi kočky spí v posteli


Feb 25, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Jak skladovat mokré krmivo?


Oct 25, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Boloňský psík. Tito bratři bišonků jsou skvělí společníci snad pro každého.

Sprcha není nepřítel


Jun 25, 2014 ... Tenhle roztomilý mini psík má milou a veselou povahu. Jde o poměrně nové plemeno a do obliby se tak teprve dostává.

Králičí hop, aneb parkur trochu jinak


Jun 27, 2016 ... Tento psík je malý závisláček. Svému majiteli je bezmezně oddaný a udělá vše, aby mu zvedl náladu. Ne nadarmo se mu také říká antidepresivní ...

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Trápí vašeho pejska ✓ úporné a otravné škrábání? Ani pejskům se nevyhýbají různá ✓ kožní onemocnění, u kterých je důležité zahájit včas ...

Více toho o psik nemáme

Pro další informace o psik zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psik.