Zmáčkněte ESC pro zavření

Sest

Tipy na vše o Sest přímo od chovatelů pro chovatele.

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pyrenejský ovčák


Povaha plemene Pyrenejský ovčák je vhodný do rodiny, dobře vychází s dětmi. Tito psi jsou k nim milí, ale nikoliv dotěrní. S ostatními zvířaty v domácnosti nemají problémy. Ne..

Pudlpointr


(Pudelpointer) Povaha plemene Pudlpointr je vyrovnaný a klidný pes, který má své reakce pod kontrolou. Je nebojácný, ale není agresivní. Je poměrně dobře ovladatelný a má pevn..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Norský ptačí pes


(Norwegian Lundehund, Norsk Lundehund) Povaha plemene „Norský lundehund je bývalý lovec ptáků. Dnes loví naše srdce." Norský lundehund je veselý, živý pes. Má rád pohyb a je v..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Malý modrý gaskoňský honič


Malý modrý gaskoňský honič Povaha plemene Tito psi mají vřelou povahu. Co se týče jeho pracovních vlastností, malý gaskoňský honič má výborný čich, všestranné lovecké nadání a..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Lvíček


Lvíček Povaha plemene Lvíček je přítulné, milé a nekonfliktní plemeno. Je to inteligentní a přátelský společník. Plně respektuje lidskou autoritu a nemá s ní problém. Je to id..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Co chcete vědět o Sest?

Chcete vědět více o Sest? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sest a podobných témat.

Hormonální antikoncepce i pro zvířata?


Jan 25, 2017 ... Jeho účinnost je šest měsíců. Na rozdíl od antikoncepčních injekcí pro feny nebyly u implantátu pro psy zjištěny nežádoucí účinky na ...

Kurzy pro štěňata a začátečníky


Jsou zaměřeny na přirozenou komunikaci se psem a zvládnutí základních povelů pomocí pozitivní motivace psa. Počet členů ve skupině je omezen cca na pět až šest ...

Založení chovatelské stanice


Jan 27, 2013 ... A jak si lze chovatelskou stanici založit? Neprve si připravte šest názvů s maximální délkou 40 znaků. Tyto názvy můžou být české nebo ...

Psí nároky na výživu


Jun 7, 2019 ... O vyvážené stravě koček už jsem psala, teď se pojďme podívat, jaké nároky na výživu mají psi. Stejně jako kočky potřebují šest základních ...

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Na předních tlapkách, a některé i na zadních, totiž měly místo pěti prstů šest nebo i více - byly polydaktylní. Dodnes můžete o víceprstých ...

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Nicméně nevykastrovaná fena obvykle hárá dvakrát ročně, přibližně každých šest měsíců. U feneček menšího vzrůstu se hárání může objevit i ...

I psi projevují emoce


Apr 25, 2017 ... Nejdříve se zkoumalo šest primárních emocí (hněv, štěstí, smutek, znechucení, strach a překvapení) u psů i koček, a poté složitější sociální ...

Jak ostříhat psa v pohodlí domova


Apr 10, 2018 ... Podle odborníků by se měl pes stříhat každých šest až osm týdnů, vždy však záleží na ročním období. Srst roste psům daleko rychleji v létě ...

Jak připravit umělou líheň pro želvy


Oct 16, 2016 ... Vzhledem k tomu, že želva může naklást až šest vajec, vezměte každé jednotlivé vejce a označte je, nejlépe měkkým fixem na horní straně ...

Pět NEJ v hadím světě


Apr 30, 2018 ... Zde drží rekord kobra královská, který byla v roce 1930 chována v londýnské zoologické zahradě. Měřila skoro šest metrů, což se u jedovatých ...

Více toho o sest nemáme

Pro další informace o sest zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sest.