Zmáčkněte ESC pro zavření

Smutny pribeh

Tipy na vše o Smutny pribeh přímo od chovatelů pro chovatele.

Jeden príbeh...


Dec 12, 2011 ... Smutný príbeh z úst jedného psíka. Keď som mal 6 týždňov, kúpili ste si ma. Veľa som sa hral deťmi a bol som veľmi šťastný s vami.

Co chcete vědět o Smutny Pribeh?

Chcete vědět více o Smutny Pribeh? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Smutny Pribeh a podobných témat.

Se psem do zoo


Feb 3, 2016 ... Smutný příběh, který vedl k zákazu vstupu se psy, se odehrál v Ostravské zoo, kde někteří pejsci neovládli své lovecké pudy a napadli menší ...

Když pes vrčí...


Mar 15, 2014 ... Tolik smutný příběh zkaženého psa, který možná na špatnou výchovu doplatí tím nejcennějším – svým životem. Oslovili jsme proto zkušeného ...

Bojovník Kelly


Jul 1, 2017 ... Toto je skutečný příběh o našem vlčákovi, kterému jsme říkali Kelly. ... Občas si lízl vody a dál na nás upíral ten svůj smutný psí pohled.

Terykovo splněné vánoční přání


Jan 10, 2016 ... Dobrý den, jmenuji se Teryk a chtěl bych vám vyprávět svůj příběh. ... Byl jsem z toho trochu smutný, ale něco mi říkalo, že je ještě uvidím ...

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Velmi často ale přehlížíme smutný fakt, že útulky jsou plné ... Tím mým je bezpochyby pes Artur, jehož příběh mě nedávno naprosto dojal.

Psincový kašel


Jan 29, 2020 ... ... pes je smutný a bez nálady a stav může přejít až v zápal plic. ... Jeho životní příběh se odehrál v 19. století, ale za srdce dokáže ...

Jak sem poznal páníčky


May 19, 2013 ... Smutný jsem, když maji stejné šichty a já jsem tu sám,ale přibyla mi kamarádka Terinka, tak už je to o moc lepší.

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Příběh neslyšícího britského psa jménem Horus, který před časem obletěl ... nebo bude smutný, pokud ho tam necháte déle než obvykle?

Jak zvládnout klidový režim psa


Apr 12, 2017 ... Velmi často ale přehlížíme smutný fakt, že útulky jsou plné ... Tím mým je bezpochyby pes Artur, jehož příběh mě nedávno naprosto dojal.

Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc


Jan 12, 2018 ... Velmi často ale přehlížíme smutný fakt, že útulky jsou plné ... Tím mým je bezpochyby pes Artur, jehož příběh mě nedávno naprosto dojal.

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... Velmi často ale přehlížíme smutný fakt, že útulky jsou plné ... Tím mým je bezpochyby pes Artur, jehož příběh mě nedávno naprosto dojal.

Anální žlázky dokáží potrápit


Nov 16, 2015 ... Napadlo vás, že by mazlíček mohl být smutný nebo dokonce apatický právě kvůli tomu? Co ucpávání a záněty análních váčku vlastně způsobuje a ...

Paní na hlídání


Jul 18, 2014 ... Velmi často ale přehlížíme smutný fakt, že útulky jsou plné ... Tím mým je bezpochyby pes Artur, jehož příběh mě nedávno naprosto dojal.

Více toho o smutny pribeh nemáme

Pro další informace o smutny pribeh zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o smutny pribeh.