Zmáčkněte ESC pro zavření

Sobotni vychazka

Tipy na vše o Sobotni vychazka přímo od chovatelů pro chovatele.

VODÍTKOVÝ SEMINÁŘOTRÉNINK


Takže je zřejmé, že místo toho, aby vycházka se psem byla relaxační chvilkou, ... Sobota: Teorie a hry ve vnitřních prostorách v Choustníkově Hradišti.

Co chcete vědět o Sobotni Vychazka?

Chcete vědět více o Sobotni Vychazka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sobotni Vychazka a podobných témat.

Vánoce v Psím Domově v Lukavici


Dec 21, 2019 ... ... přineste dárky pro pejsky, nebo je potěšte vánoční vycházkou. ... Lukavici u Rychnova nad Kněžnou v sobotu 21.12.2019 od 10 do 14 hodin.

Víkend lovecké kynologie III Třímany


Sobota 13. ... 15,30 – 18,00 volno, pro zájemce vycházka po okolí; 18,00 – večeře, po večeři volno, pro zájemce teorie – Nové zkušební řády pro lovecké psy.

Treibballový víkend zakončený závody


Sobota: Dopolední a odpolední blok výcviku v malých skupinkách podle stupně pokročilosti od ... V okolí neomezené vycházky v nedotčené přírodě České Kanady, ...

Výlety psem po Středočeském kraji


May 3, 2021 ... Pokud si chcete vycházku zkrátit, můžete svou cestu zahájit až od rozcestí Skalka (u Bělče). Z dochovaných zbytků bývalého paláce je výhled ...

Kurz rodinného psa


... Chůze na vycházky na ( prověšeném ) vodítku; Odložení; Rozvíjení aportu, nácvik povelu pusť; Hry na sebekontrolu ... Kdy : Každou sobotu od 13 do 14 hod.

Kavárenské lenošení s pejsky


Datum uskutečnění události: sobota 27. ... v prostorách Vršovické kavárny (adresa: Vršovická 34, Praha 10, 101 00), kde se posilníme na následnou vycházku.

AGILITY TÁBOR VE PSTRUŽÍ


Vedle teče potůček na ochlazení pejsků, krásné vycházky po okolí, možnost turistiky ... PÁTEK – SOBOTA – seminář dogfrisbee s Veronikou Urbáškovou, ...

I králíci mají svůj svátek


Sep 22, 2018 ... Mezinárodní den králíků se slaví čtvrtou zářijovou sobotu nebo neděli. ... Všechny kočky (ať už žijí venku, nebo tam jen chodí na vycházky) ...

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... 16.11 nás na Praze 4 čeká Dokonalá sobota. Po celý den poběží přednášky zejména na téma zdraví psa - jak toho fyzického, tak psychického.

Kárový závod v jižních Čechách


Nov 6, 2014 ... V sobotu se peklo sele, jehně a kuřata. Večer kapela a navíc tombola, ... Jaké další benefity nám vycházky s pejsky přináší?

Více toho o sobotni vychazka nemáme

Pro další informace o sobotni vychazka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sobotni vychazka.