Zmáčkněte ESC pro zavření

Trenink s klikrem

Tipy na vše o Trenink s klikrem přímo od chovatelů pro chovatele.

Jiří Ščučka - "Klikr trénink"


Rádi byste začali s klikrem cvičit svého psa? Nemůžete se rozhodnout, jestli to je pro vás a vašeho psa ta správná metoda? Nejste si jistí, že umíte klikr ...

Co chcete vědět o Trenink S Klikrem?

Chcete vědět více o Trenink S Klikrem? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Trenink S Klikrem a podobných témat.

SEMINÁŘ S KATKOU LERLOVOU ZÁKLADY AGILITY


klikr trénink s klikrem i bez něj, tvarování, postupné zvyšování kritérií na provedení cviku; triky rozvíjející soustředění, uvědomění si částí těla, rozvíjení ...

Mini-tábor Žabí zápřah


Pokusíme se Vám představit i jiné sporty - dogdancing a hoopers. Také si vysvětlíme, jak správně pracovat s klikrem tak, aby trénink byl efektivní a měl smysl.

Prodloužený víkend se psy


Klikr trénink: vysvětlíme si základy, jak s klikrem pracovat, ukážeme si nějaké příklady a zahrajeme si klikací hru, díky které se práce s klikrem lépe ...

Jak naučit štěně čůrat venku


Jun 25, 2022 ... Jakmile se štěně probudí nebo nají, měli bychom s ním jít okažitě ven. Dáme povel „udělej loužičku“, případně jiný, ... Trénink s klikrem.

Cesta k pozitivnímu posilování


Jun 2, 2016 ... Objevil jsem metodiku práce s klikrem a pozitivní posilování, ... se psy) na téma „Nepotravní odměny, motivace a trénink s podložkou“.

Koira na plný plyn 2016


Přece s klikrem v ruce a zábavou spolu se svým psem! ... kdokoliv, kdo trochu zná klikr trénink a chce se s námi bavit - akce je určena pro max.

10+1 Mýtus o klikrtréninku


May 4, 2017 ... "S klikrem nemůžete cvičit dva psy najednou, jelikož neví, komu zrovna klikáte." - Zde jde pouze a jen o to ... Trénink se “stopovačkou”?

Psí tábor jako dovolená se psem


Apr 17, 2015 ... Hlavním tématem táboru je příprava na zkoušky z poslušnosti, stopy, práce s klikrem a trochu canisterapie. Zahrnuta teorie a praxe.

Báječný psí víkend!


9:00 - socializační trénink 1. skupinka 10:00 - socializační trénink 2. skupinka ... 10:00 - přednáška "Teorie tréninku s klikrem" + ukázka

Kliknutí jako odměna?


Oct 22, 2015 ... Klikání je pomůcka, pokud pes všechny cviky a povely zvládá skvěle, klikr už pravděpodobně nebudete potřebovat. Máte už zkušenosti s klikrem?

Jak klikr trénink na svět přišel


Mar 2, 2014 ... S překvapením zjistili, že zakrátko holub honil míček po krabici, jako by chtěl hrát squash. Bylo to poprvé, kdy Skinner k učení chování ...

Více toho o trenink s klikrem nemáme

Pro další informace o trenink s klikrem zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o trenink s klikrem.