Zmáčkněte ESC pro zavření

Utek venku

Tipy na vše o Utek venku přímo od chovatelů pro chovatele.

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Co chcete vědět o Utek Venku?

Chcete vědět více o Utek Venku? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Utek Venku a podobných témat.

Se psem pod stan: pro a proti


Sep 10, 2018 ... Některým pejskům může vadit stísněný prostor a mohou preferovat spaní venku před stanem. ... Ovšem skutek utek aneb.

Čekáme dítě, co na to pes?


Nov 2, 2021 ... Nejlépe v tomto případě funguje neutrální půda – tedy někde venku nebo na třeba návštěvě. ... Ovšem skutek utek aneb... Sport a cestování.

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Jelikož pesani chodí venku i v zimě po sněhu a náledí “naboso”, je v tomto období potřeba se více věnovat jejich ... Ovšem skutek utek aneb.

Kočičí rýma


Jun 5, 2019 ... ... z vyhřátého parapetu, ale užívá si slasti i strasti života venku, je dost možné, že jí začne téct z nosu. ... Ovšem skutek utek aneb.

Jak vašeho mazlíčka připravit na jaro?


Mar 12, 2018 ... U koček záleží na tom, jestli žijí spíše venku nebo je chováme v bytě. U kočky žijící v bytě postačí odčervení každých 6 měsíců, ...

Průjem u psa


May 18, 2016 ... Mohl také něco zhltnout venku při venčení. Průjem můžou způsobit i některé ... Ovšem skutek utek aneb... Sport a cestování. 12. 9. 2014 ...

Vyhrávejte boj s chlupy


Nov 18, 2014 ... Nezanedbatelná várka chlupů se vyklepe venku a srst se oživí. Nejen pro vás, ale i pro psa jsou chlupy v domě nepříjemné a neměl by se v ...

Hlodavec chalupář


Jul 13, 2015 ... Na závěr mne ještě napadá, že by vás mohlo zajímat, jak je to s očkováním pro pobyt hlodavce venku. ... Ovšem skutek utek aneb.

Více toho o utek venku nemáme

Pro další informace o utek venku zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o utek venku.