Zmáčkněte ESC pro zavření

Velke stesti

Tipy na vše o Velke stesti přímo od chovatelů pro chovatele.

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Japonský čin


Japonský čin (Japan chin, japončík) Povaha plemene Japan chin je přítulný a veselý pes s nekomplikovanou povahou. Je rád ve středu pozornosti a velmi si cení přítomnosti svého..

Erdelyi Kopo


Erdelyi Kopo (Sedmihradský honič) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem erdelyi kopo..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Bavorský barvář


Bavorský barvář Povaha plemene Málo štěkající bavorský barvář je doma klidným, poslušným a přátelským psem. Je to ale lovec, s velkou potřebou pohybu a práce s obdivuhodnou vý..

Co chcete vědět o Velke Stesti?

Chcete vědět více o Velke Stesti? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Velke Stesti a podobných témat.

Canisterapie


Dec 3, 2014 ... Mám velké štěstí – v práci zažívám chvíle, kdy si říkám, že na světě je přece krásně. A občas mi proběhne hlavou, jak smutný by asi byl můj ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Nejenže uvolňuje hormony štěstí a pohody serotonin, ... Poslušnost psa je velké téma nejen mezi pejskaři, ale i mimo tuto komunitu.

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Námořníci si ale vždy na lodích kočky drželi, pro štěstí a na hubení myší. ... Vzteklina není v Česku běžná, ve světě ale představuje velké ...

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Námořníci si ale vždy na lodích kočky drželi, pro štěstí a na hubení ... Poslušnost psa je velké téma nejen mezi pejskaři, ale i mimo tuto ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Nejenže uvolňuje hormony štěstí a pohody serotonin, dopamin a oxytocin, ... Malé velké lásky: Jaké (ne)výhody má pořízení malého plemene?

Proč cvičit poslušnost psa?


Necvičený pes může způsobit svému majiteli opravdu velké problémy. Například, pokud Vám Váš mazlík uteče a způsobí autonehodu, která když budete mít štěstí, ...

Jak dokázat pejskovi lásku v jeho řeči?


Nov 25, 2019 ... U všech savců se vytváří hormon štěstí - včetně pejsků. Škrabkáním, drbáním pejska v místech jeho ouška se vyplavuje výše zmíněný hormon. Ouško ...

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Námořníci si ale vždy na lodích kočky drželi, pro štěstí a na ... Zejména ty, které žijí ve městech, stráví velké množství času v bytě bez ...

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 11, 2021 ... Zejména ty, které žijí ve městech, stráví velké množství času v bytě bez ... Maneki Neko - kočka, která vám přinese bohatství a štěstí.

Jak v zimě pomoci toulavým kočkám?


Dec 4, 2019 ... Ne každá kočka má to štěstí, že má vyhřátý domov, ... Poslušnost psa je velké téma nejen mezi pejskaři, ale i mimo tuto komunitu.

Když kočka přinese myš


Dec 9, 2014 ... ... kde se provádí plošná deratizace, je toto nebezpečí velké. ... ale ne každý pejsek má to štěstí, že je z výhně vysvobodzen včas.

Jak je to s kukuřicí v psím krmivu


Dec 30, 2019 ... Někteří mohou namítat, že psi tak velké množství škrobu, jaké se v kukuřici ... Maneki Neko - kočka, která vám přinese bohatství a štěstí.

Více toho o velke stesti nemáme

Pro další informace o velke stesti zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o velke stesti.