Zmáčkněte ESC pro zavření

Zimni prochazka

Tipy na vše o Zimni prochazka přímo od chovatelů pro chovatele.

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Zimní nástrahy


Dec 29, 2022 ... Pro choulostivé bytové psy může být riziková i krátká procházka v mrazivém nebo větrném či vlhkém počasí, protože rozdíl bytové a venkovní ...

Co chcete vědět o Zimni Prochazka?

Chcete vědět více o Zimni Prochazka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zimni Prochazka a podobných témat.

Sněhové stezky v Beskydech


Jan 8, 2021 ... Ovšem do hor se rozhodl dorazit a šířit tu správnou zimní atmosféru. ... Procházka se zdála být zdárná a taky byla.

Závody psích spřežení v roce 2022


Dec 30, 2021 ... ... že se mnoho psích závodů, zejména v zimní sezóně 2021, neuskutečnilo. ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým ...

Vánoce v psích útulcích


Dec 20, 2019 ... Pokud vás neláká krmení kachen, procházka městem ani lesem, možná vás nadchne ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Psí zima


Feb 1, 2016 ... A především psi žijící v městských bytech jsou přes zimu náchylnější k nachlazení. Jak by měla speciální zimní péče, jak to laicky nazývám, ...

Psí spánek


Nov 25, 2015 ... A sami jistě víte, jak takové psí hry v plné parádě nebo vydatná procházka, ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 11, 2021 ... V takovém případě by se kočka cítila nepohodlně a celá procházka by se jí mohla ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Jak na canicross neboli běh se psem?


Aug 23, 2018 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Jak správně pečovat o kočičí kožich


Oct 2, 2019 ... Na podzim kočky oblékají nový zimní kožich a starých chlupů se zbavují. ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým ...

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Jak vlci zachránili Yellowstonský park


Nov 16, 2018 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Mazlení s kočkami může i léčit


Aug 27, 2016 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Serval: Trochu kočka, trochu pes


Jan 18, 2019 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Proč s námi kočky spí v posteli


Feb 25, 2020 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Jak jsem Kulajdu naučila aportovat


Jul 23, 2014 ... Neznámená to, že s kočkou hned máte vyrážet na tůry. I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. Bez vodítka se ...

Více toho o zimni prochazka nemáme

Pro další informace o zimni prochazka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zimni prochazka.