Zmáčkněte ESC pro zavření

Zivot s dogou

Tipy na vše o Zivot s dogou přímo od chovatelů pro chovatele.

Hrdý kliďas - Německá doga


Jan 8, 2014 ... Tohle s dogou opravdu nelze. Ale musím se přiznat, ... Tahle psí dáma může za to, že jsem se rozhodla svůj další život věnovat dogám.

Psi a senioři


Apr 29, 2016 ... Znám z praxe řadu případů, kdy se staří lidé, zvyklí mít po celý život velkého psa, doslova trápili s mladou dogou nebo novofunlanďanem.

Co chcete vědět o Zivot S Dogou?

Chcete vědět více o Zivot S Dogou? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zivot S Dogou a podobných témat.

Jóga se psem neboli doga


Oct 22, 2018 ... Jaké jsou vaše zážitky, máte s dogou nějaké zkušenosti? FOTO: Rover.com ... Jak se změní život s novým členem rodiny.

Dysplazie kyčelního kloubu


May 16, 2014 ... Psi s DKK mají tendence podsouvat pánevní končetiny pod břicho a ... Atík doprovází na každodenních vyjížďkách s kamarádkou dogou Zorinkou.

Irský vlkodav - obr s něžným srdcem


Mar 10, 2015 ... – v pořadí je druhý, hned za německou dogou (112 cm v kohoutku a 108 kg). Šlechtický pes. Domovinou vlkodavů je Irsko (což napovídá i jejich ...

FAQS - AGILITY


Nov 16, 2014 ... Pokud se za celý život potkal navolno jen s málo psy, bude z prostředí cvičáku na větvi. Je vhodné ještě před začátkem cvičení psa vyzkoušet ...

Canisterapie


Dec 3, 2014 ... Těžko si představím canisterapii například s bordeauxskou dogou, ... A občas mi proběhne hlavou, jak smutný by asi byl můj život bez psa.“ ...

Více toho o zivot s dogou nemáme

Pro další informace o zivot s dogou zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zivot s dogou.