Zmáčkněte ESC pro zavření

Zivot v utulku

Tipy na vše o Zivot v utulku přímo od chovatelů pro chovatele.

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Psí život v Anglii


Mar 25, 2017 ... Psí život v Anglii, Články, PESWEB. ... 20letá slečna adoptovala z útulku pitbula - ten jí teď láskyplně a vděčně objímá.

Co chcete vědět o Zivot V Utulku?

Chcete vědět více o Zivot V Utulku? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zivot V Utulku a podobných témat.

Můj život s útulkáčky


Dec 8, 2014 ... V té době šlo o takový úsvit útulků, teprve se s nimi začínalo. I ten v naší obci byla vlastně jen oplocená louka s několika boudami – a já jsem ...

Zvířata z útulku před a po adopci


Jun 3, 2017 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Fotografování zvířat, Život se psem/kočkou. Pes v útulku - před a po. Zvířata často končí v ...

Kevin hledá svého jediného pána


Mar 26, 2018 ... Bohužel však Kevina a jeho pána rozdělil sám „život“. ... Kevin si v útulku nezaslouží strávit už ani jedinou minutu svého života.

Potkala jsem psy, útulek a lidi


Feb 10, 2018 ... Dokud se v útulku neobjevil můj vlastní pes. ... že jsou pejsci bez domova a chtějí jim jejich život mezi mřížemi a ploty trochu zpříjemnit.

můj pes a já - Život psa


To všechno často trvá několik dní a pes mnohdy zcela zbytečně trčí v kotci útulku. Celý proces se může mnohdy o 100% urychlit, když je pes vybaven psí ...

6 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


May 11, 2016 ... Možná ani netušíte, jak moc se váš život tím okamžikem změní, ale změní se jen a jen k ... I takoví krasavci se mohou ocitnout v útulku ...

Pes z útulku a první dny s ním


Pokud se jimi neřídí, zhruba polovina psů se vrací zpět. Proto bych Vás s nimi ráda seznámila, třeba se budou někdy v budoucnu hodit.

můj pes a já - Život psa


Každý by před koupí štěněte měl vyrazit do nějakého psího útulku v okolí a rázem by pochopil, proč štěně s průkazem původu. Proč koupit štěně s rodokmenem?

můj pes a já - Život psa


Kamarádka vlastní velmi plachou fenku z útulku. Prošla si týráním, pak ji pravděpodobně někdo vyhodil z auta v jedné vesnici.

Více toho o zivot v utulku nemáme

Pro další informace o zivot v utulku zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zivot v utulku.