Zmáčkněte ESC pro zavření

Zrak psu

Tipy na vše o Zrak psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Sicilský chrt - honič


(Cirneco delľ Etna, Sicilian Hound) Povaha plemene Sicilský chrt je lovecký pes, přizpůsobený náročnému terénu, dobře odolává chladu a dešti. Vhodný zejména pro lov divokých k..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Kanárský chrt - podenco


Kanárský chrt - podenco (Kanárský podenco, Podenco canario) Povaha plemene Kanárský chrt je aktivní, odvážný a učenlivý pes. Není agresivní. Svému pánovi je oddaným společníke..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Faraonský chrt


Faraonský chrt (faraonský pes) Povaha plemene Faraonský chrt se může občas chovat dominantně k psům jiných plemen. K cizím lidem je nedůvěřivý a proto se k nim chová z pravidl..

Airedale terier


Airedale terier (Erdelteriér) Povaha plemene Lovecké geny erdelteriéra způsobují, že je někdy poněkud obtížněji vychovatelný. Pokud tedy nemá být používán k lovu, je třeba v n..

Zajímá vašeho psa televize?


Mar 19, 2015 ...Zrak se u psů liší podle plemene, vliv na to má postavení očí na hlavě. Krátkolebá plemena mají oči u sebe blízko a vidí binokulárně, podobně ...

Co chcete vědět o Zrak Psu?

Chcete vědět více o Zrak Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zrak Psu a podobných témat.

Psí historie - Balto


Aug 26, 2018 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... zhoršovat zdravotní stav, obtížně se pohyboval a ztratil zrak a sluch.

Příčiny nemocí psů a koček


Jan 11, 2014 ... Sekce: Výživa psů a koček, Péče o zdraví psa ... Také do kloubů (artróza), do mozku (chování) a také do očí (horší zrak).

Proč pes dělá to neb ono


Mar 18, 2011 ... Přitom psu nevadí, když mírně prší nebo na stopu napadne sníh i tak pes stále stopu cítí. Zrak je pro psa druhořadým smyslem.

10+1 zajímavost o psech: Psí smysly


Nov 11, 2017 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... Psí zrak je obzvláště citlivý na změny prostředí, proto psi skvěle ...

Kardiopulmonální resuscitace psa


Jun 18, 2021 ... U psů se sudovitým hrudníkem (bull plemena) by anatomicky teoreticky ... neodvrátí zrak a neodejde, ale je potřeba někoho, kdo pomůže, ...

Více toho o zrak psu nemáme

Pro další informace o zrak psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zrak psu.