Zmáčkněte ESC pro zavření

Zuzana bohdalova

Tipy na vše o Zuzana bohdalova přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Zuzana Bohdalova?

Chcete vědět více o Zuzana Bohdalova? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zuzana Bohdalova a podobných témat.

Znáte opravdu svou kočku?


By Zuzana Bohdalová on 6.9.2018 Chovatelství, Péče o kočku. Někdy i o lidech říkáme, že je známe jako své boty a není to až tak pravda.

Proč psi tak moc milují kosti


By Zuzana Bohdalová on 5.11.2016 Chovatelství, Krmivo a výživa. Hryzání kostí je pro psa nejen zábava a potrava, ale také vrchol blaženosti.

Přivolání psa prozradí mnohé


By Zuzana Bohdalová on 12.8.2016 Výchova a výcvik, Život se psem. Přivolání a reakce psa na něj je důležitým signálem ve vztahu psovoda a psa.

Trénujeme oční kontakt se psem


By Zuzana Bohdalová on 4.7.2018 Výchova a výcvik, Život se psem. Pro sport zvaný obedience, ale i pro celkovou poslušnost psa při udílení rozkazů je ...

Co dělat, když našeho psa bodne hmyz


By Zuzana Bohdalová on 1.6.2018 Péče o psa, Život se psem. S přicházejícím létem číhají na naše psy nejrůznější nástrahy. Těmi mohou být velká vedra a s ...

Jaké kočičí plemeno zvolit?


By Zuzana Bohdalová on 28.11.2016 Chovatelství, Plemena koček. Přemýšlíte nad živým dárkem pod vánočním stromkem a rozhodli jste se pro kočku?

Více toho o zuzana bohdalova nemáme

Pro další informace o zuzana bohdalova zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zuzana bohdalova.