Zmáčkněte ESC pro zavření

Retrívr

Tipy na vše o Retrívr přímo od chovatelů pro chovatele.

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Kanadský retrívr


Kanadský retrívr (Kanadský, retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever) Povaha plemene Původním posláním tohoto plemene bylo vyhánění kachen a jejich aportování z vody. Nov..

Flat coated retrívr


Flat coated retrívr (Flat Coated Retriever) Povaha plemene Flat coated retrívr je výborný lovecký a společenský pes. FCR je využívaný k myslivosti, záchranářským účelům nebo j..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Italský vodní pes


Italský vodní pes (Lagotto Romagnolo) Povaha plemene Italský vodní pes je dobromyslný, poslušný a inteligentní. Má otevřenou, veselou a přátelskou povahu. Je to rychlý, pružný..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Chesapeake Bay retriever


Chesapeake Bay retriever (Chesapeake Bay retrívr) Povaha plemene Jako všichni retrívři i chesapeake bay retrívr miluje svou rodinu, miluje děti a i k cizím lidem se chová pomě..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Clumber španěl


Clumber španěl Povaha plemene Povaze clumber španěla je těžké něco vytknout - tito pejsci jsou velice dobrosrdeční, na svět hledí převážně optimisticky, jsou klidní, vyrovnaní..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Labradorský retrívr


Jan 16, 2014 ... Psi 56–57 cm, feny 54–56 cm. DISKVALIFIKUJÍCÍ VADY Agresivní nebo přehnaně plachá povaha. Kam jednou retriever mezi dveře pracku strčil, už jiné ...

Zlatý retriever


Oct 30, 2013 ... Zlatý retriever, Články, PESWEB. ... že to byl právě zlatý retrívr, který zaútočil na jeho psa jako první (o nedávném případu napadení ...

Co chcete vědět o Retrívr?

Chcete vědět více o Retrívr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Retrívr a podobných témat.

Jak se Kulajda léčila po otravě


Apr 25, 2014 ... Podobně jako britská krátkosrstá kočka tak dokáže být i labradorský retrívr... Výchova a péče. 25. 1. 2018 ...

Shaping aneb vytvaruj si svého psa


Sep 19, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Labradorský retrívr. Je jistě bez pochyb, že labrador patří mezi ta nejznámější a nejoblíbenější ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Jak naučit psa aportovat?


Aug 28, 2018 ... Aportování je ✓ velice oblíbenou aktivitou u každého pejska. Každý chlupáč rád ✓ běhá za hozeným ✓ míčkem či jinou zajímavou hračkou.

Více toho o retrívr nemáme

Pro další informace o retrívr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o retrívr.