Zmáčkněte ESC pro zavření

Vychova a vycvik psa

Tipy na vše o Vychova a vycvik psa přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Perro de Pressa Mallorquin


(Malorská doga) Povaha plemene Perro de Presa Mallorquin - malorská doga - je známá svou klidnou povahou. Je velmi oddaná a věrná svému pánovi. Je to výborný hlídací a strážní..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Německý ohař krátkosrstý


Německý ohař krátkosrstý (Deutscher Kurzhaariger Vorstehhund) „Krátkosrstý ohař je kamarád, který se podobá psovi!" Krátkosrstý německý ohař je nejuniverzálnější ohař s vynika..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Laponský ovčák


Laponský ovčák (Lapinporokoira) Povaha plemene Laponský ovčák je přátelský a hravý pes. Jsou to velmi vitální a sebevědomí psi. Můžou být poněkud tvrdohlaví a hrdí. Díky své i..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Chorvatský ovčák


Chorvatský ovčák Povaha plemene Protože plemeno bylo původně pracovní a pastýřské, jedná se v případě chorvatského ovčáka o velice pracovitého psa, naprosto vynikajícího stráž..

Výchova nebo výcvik?


Sep 9, 2015 ... Takže tím bychom měli vyřešenou otázku, zda může být vycvičený pes nevychovaný a naopak… Samozřejmě tím, že psa naučíme perfektně sedat na povel ...

Co chcete vědět o Vychova A Vycvik Psa?

Chcete vědět více o Vychova A Vycvik Psa? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Vychova A Vycvik Psa a podobných témat.

Výchova psů pro canisterapii


Dec 3, 2017 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výchova. Slovo Canisterapie se v současné době objevuje stále častěji a ve volném překladu znamená ...

Československý vlčák


Jul 23, 2021 ... Je to aktivní, rychlý a odvážný pes.Výchova a výcvik jsou u něj náročnější než u běžných ovčáků. Zkušenosti chovatelele. Jan ...

KURZ: Základní provozní poslušnost


Bez ohledu na věk, plemeno či temperament psa by každý pes měl umět základní povely pro bezpečné soužití s ... Proč je trénink (výcvik a výchova důležitá)

Jak se ze psa stane terapeut


Jun 8, 2017 ... To, na čem záleží, je výchova, výcvik a především samotná povaha psa. U ní vše začíná. Pejsek musí být klidný, vyrovnaný, přirozeně milovat ...

Výcvik - Povel volno


Mar 17, 2015 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výcvik. Povel volno je jeden z povelů, které byste pejska měli učit už od štěněčího věku.

Výcvik - Obrany


Dec 6, 2014 ... Autor: Martin Jaroš, Aneta Jungerová. Zdroj: http://www.haf-mnau.eu. Foto: Aneta Jungerová. Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výcvik ...

Supersocializační výcvik


I přes to že se věnuji zejména základům vztahu člověka a psa a problémovému chování, mají psi, kterým jsem dal základy vztahu, motivace a výchovy mnoho ...

Problémový pes snadno a rychle - 7.


Jun 13, 2014 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výchova. Název tohoto seriálu byl na začátku míněn jako nadsázka, ale setkávám se i s případy, ...

Jak probíhá výcvik záchranářských psů?


Feb 10, 2021 ... Když učíme štěně značení, jde zpočátku pouze o budování důvěry mezi psem a lidmi, a učení psa, aby aktivně člověka vyhledával. Zpočátku pes vidí ...

Cesta k pozitivnímu posilování


Jun 2, 2016 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výcvik. Jméno Jakub Beran Vám určitě neznámé není. Už nějakou dobu si na těchto stránkách čtete jeho ...

TÁBOR MINIMAXIPES SPECIÁL


... aby se výchova i výcvik Vašeho psa stal pro Vás „hračkou“. ... základy výchovy a výcviku psů (principy učení psů, šikovné odměňování, pozor na nenápadné ...

Výcvik štěněte 1.


Mar 12, 2014 ... Výcvik štěněte 1., Články, PESWEB. ... Foto: Karolina Kramolišová, Markéta Svobodová. Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výcvik ...

Jak naučit psa základním povelům


By Redakce Infopes on 22.1.2015 Výchova a výcvik ... Chcete-li mít tedy poslušného, vychovaného psa, je potřeba začít s výcvikem co nejdříve.

Více toho o vychova a vycvik psa nemáme

Pro další informace o vychova a vycvik psa zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vychova a vycvik psa.