Zmáčkněte ESC pro zavření

Skolka pro stenata

Tipy na vše o Skolka pro stenata přímo od chovatelů pro chovatele.

Školka pro štěňata


Mar 28, 2022 ... Psí školka je určena pro všechny rasy psů s průkazem i bez průkazu původu a hlavně pro jejich páníčky, kteří mají zájem svého pejska vychovat.

Podzimní kurzy Vychovaný pes


Školka pro štěňata. Termín kurzu: začátek v týdnu od 22. 9. 2014 den v týdnu a hodina zatím v jednání. Počet lekcí: 11.

Co chcete vědět o Skolka Pro Stenata?

Chcete vědět více o Skolka Pro Stenata? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Skolka Pro Stenata a podobných témat.

XIII. ročník LVT Přátelství


PROGRAM: - školka pro štěňata a mladé psy. výcvik formou pozitivní motivace; výcvik základů vodních záchranářských prací; výstavy (handling) ve výstavním ...

Školka pro štěňátka Rožnov


Chcete ten spravný start do života pro Vaše štěňátko...? Naše školka je určena štěňátkům od 2 do 10 měsíců věku. Zábavnou formou se zde naučí všechny ...

KURZ: Základní provozní poslušnost


Místo konání: Psí škola Arka, ZŠ Katusice ... Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky v práci se psem. Vhodné i pro štěňata (od 12 týdnů věku).

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

O Lochnesskou příšeru


Místo konání: Psí škola z NeSsinek ... Začátečníci a štěňata - určeno opravdu pro začínající týmy, které neběhají déle než rok bez ohledu na věk psa, ...

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Nejen pro případy, že má váš psí chlupáč silné lovecké pudy a hned se chytá stopy, ale i pro nevycválaná štěňata, která ještě s tréninkem ...

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Pokud váš pes při procházkách očichává každý roh, nosework pro něj ... Ten pro orientaci začínají používat hned po porodu, když jsou štěňata ...

Obedience: Vysoká škola psí poslušnosti


Feb 3, 2017 ... Výcvik je zkrátka vhodný pro mnoho plemen a psy různých povah i stáří. Co se týče tréninkového terénu, ani na něj nejsou kladeny žádné zvlášť ...

Mýty a fakta o psech


Nov 21, 2018 ... Musí mít fena před kastrací štěňata? Znamená suchý nebo teplý ... Ocas je pro ně komunikačním prostředkem k vyjádření celé škály emocí.

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... Následně jsem zjistila, že nedaleko našeho ubytování je musherská škola, kde mají lidé možnost si to vyzkoušet.

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Psi se proto v armádě využívají pro strážní a hlídkovou službu. ... matka ze stravy přijala vše potřebné pro sebe i její štěňata ve vývinu,.

Socializace štěnátek


Místo konání: Psí škola Arka. Kontakt: info@psiskolaarka.cz ... Kurz je určen pro šťeňata všech plemen za účelem socializace a vtiskávání vhodného chování.

Pět mýtů o psech


Mar 18, 2016 ... Vybrala jsem pro vás pět pro mě nejzajímavějších tvrzení o psech. ... mít alespoň jednou za život štěňata, stále brán jako neomylná pravda.

Aktivity s handicapem


Oct 25, 2015 ... "Například německá škola pro psí pomocníky VITA Assistenzhunde provozuje se svými klienty, ... Štěňata a agility - bez překážek.

Když dostane pes žihadlo


Aug 12, 2019 ... Nejvíce ohrožená jsou štěňata a malí psi, a to kvůli jejich vzrůstu, ... poraďte se s veterinářem, jaké léky si nachystat pro další případ.

Jak správně krmit štěně?


Feb 20, 2019 ... Kdy přejít na krmivo pro… ... V první řadě je důležité říct, že štěňata jedí hodně. ... Obedience: Vysoká škola psí poslušnosti.

O čem se zdá našim mazlíkům


Dec 5, 2016 ... Štěňata v REM fázi stráví delší dobu než dospělí jedinci. ... Některé jsou jen pro zábavu, jiné nám mají pomoci s výchovou.

Více toho o skolka pro stenata nemáme

Pro další informace o skolka pro stenata zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o skolka pro stenata.