Zmáčkněte ESC pro zavření

Vodici psi

Tipy na vše o Vodici psi přímo od chovatelů pro chovatele.

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Kanaanský pes


Kanaanský pes (Kanaánský pes, Canaan dog, Kelef K'naani) Povaha plemene Kanaánský pes je velmi inteligentní, věrný a rychle se učící pes. Je vnímavým a pozorným společníkem. S..

Vodící techniky Tellington TTouch


?[fb_share] Poslat známému tisk. Domů » Psí akce » Vodící techniky Tellington TTouch ... Tentokrát to budou VODÍCÍ TECHNIKY. Workshop Tellington TTouch pod ...

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... Psi jsou nejenom skvělí společníci a věrní přátelé, ... speciálních asistenčních psů se zpočátku specializoval především na psy vodící.

Co chcete vědět o Vodici Psi?

Chcete vědět více o Vodici Psi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Vodici Psi a podobných témat.

Jak se cvičí asistenti


May 7, 2016 ... To jsou vodicí, signální či asistenční psi. ... změna je život", ale je to psí dáma, které chvilku trvalo, než změnu plně akceptovala.

Po stopách prvních pomocníků


Sep 21, 2015 ... První známou stopu zanechala tato dvojice - pán a jeho psí pomocník - už ... O rok později dokončili výcvik první čtyři britští vodicí psi, ...

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... Majitelé bíglů jsou stejně jako jejich psi velmi rádi ve společnosti sobě rovných. Akcí pro bíglaře je spousta, od lokálních srazů po ...

Více toho o vodici psi nemáme

Pro další informace o vodici psi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vodici psi.