Zmáčkněte ESC pro zavření

Zkousky zko v turnove podle nzr

Tipy na vše o Zkousky zko v turnove podle nzr přímo od chovatelů pro chovatele.

Obedience s Petrou Florschuetz


V rámci tréninku bude pro zájemce probíhat i příprava na zkoušky a stewardované tréninky. Ubytování zajištěno v budově ZKO, více info najdete zde: http://www.

Co chcete vědět o Zkousky Zko V?

Chcete vědět více o Zkousky Zko V? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zkousky Zko V a podobných témat.

Úvod do výcviku záchranných psů


Psi nesmějí do klubovny. Prosím nechte psy v autech. Je počítáno s přestávkami na venčení. V případě zájmu je možné zajistit oběd, který zajišťují členové ZKO č ...

Zkoušky z výkonu podle KJ Brno


ZKO Lety pořádá zkoušky z výkonu podle ZŘ KJ Brno. Posuzovat bude rozhodčí pan Rudolf Baudyš. Informace a podrobnosti na www.kklety.cz. Přihlášky on-line

Tréninkové zkoušky obedience Plzeň


Na place můžete mít hračku, nedrobivé pamlsky (pozor na upadnutí!), cviky si můžete upravit dle přání - můžete hlásit předem! KDE: ZKO 645 Líně - U Plovárny.

Zkoušky ZOP a ZPU1


V září budou na našem cvičáku pořádány zkoušky ZOP + ZUP1 KJ Brno. ... Místo konání: cvičiště ZKO Nymburk, mapu naleznete v hlavním menu v odkazu "Kudy k ...

Víkend plný dogdancingu


Víkend dog dancingu. Kde: zko Stará Paka Termín: Od pátku 24. 4. 2015 – do neděle 26. 4. 2015. Zahájení: Příjezd v pátek v odpoledních hodinách do 16 hod.

Seminář o detekci pachu


Místo konání: Pardubice - ZKO Svítkov ... trénink se psy účastníků - případné řešení nastalých problémů v tréninku. KAPACITA: max.

Prosba o pomoc ZKO Dětmarovice


Dec 2, 2009 ... Prosba o pomoc Naše ZKO byla založena v červenci roku 1990.Byli jsme, troufám si říci, dobře fungující skupinou aktivních pejskařů.

Prosba o pomoc ZKO Dětmarovice


Dec 2, 2009 ... Prosba o pomoc Naše ZKO byla založena v červenci roku 1990.Byli jsme, troufám si říci, dobře fungující skupinou aktivních pejskařů.

Závody v Obedienci- Labet cup


Auta budou parkovat v zadní části areálu ZKO Nemošice. Parkovné 30Kč na místě. Pořadatel: Michaela Míčová (Ťuy Ťutinová) Hlavní pomocník (pravá ruka slečny Ťuy ...

LVT Agility a Dogdancing


Místo : areál ZKO Stará Paka. Ubytování : Ve vlastních stanech v areálu cvičáku, zdarma.V klubovně jsou k dispozici toalety a sprcha s teplou i studenou ...

Výcvikový víkend s Martinem Pejšou


Kde: ZKO Heřmanův Městec ... Ubytování: v chatkách v areálu, max dva lidé v jedné chatce, psi mohou být s Vámi v chatce nebo jsou k ... Staří a zkoušky psa.

LVT agility Cvikov 2015


Oficiální zkoušky agility – v pondělí a čtvrtek odpoledne. A spousta zábavy. Podmínky účasti: ... váš pobočný spolek Českého kynologického svazu - ZKO č.

Kyjovský škrpál IV. ročník


Všeobecná ustanovení: MÍSTO KONÁNÍ – kynologický areál ZKO Kyjov – Boršov KATEGORIE SOUTĚŽE – ZZO – pro psy a feny bez zkoušky NZŘ a s nejvyšší složenou ...

Více toho o zkousky zko v turnove podle nzr nemáme

Pro další informace o zkousky zko v turnove podle nzr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zkousky zko v turnove podle nzr.