Zmáčkněte ESC pro zavření

Glen of Imaal Teriér

Tipy na vše o Glen of Imaal Teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Domácí dříči


Jan 8, 2016 ... Kromě turnspitů se pro pohon kol používali také další malá plemena, například teriéři (Glen of Imaal teriér) či španělé.

Co chcete vědět o Glen Of Imaal Teriér?

Chcete vědět více o Glen Of Imaal Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Glen Of Imaal Teriér a podobných témat.

Co říkáte na krmení psů z ruky?


Sep 19, 2016 ... Při krmení z ruky se pes zkrátka musí podřídit, a tak se stává povolnějším. Není však třeba tuto metodu uplatňovat plošně na všechny psy. Na ...

Více toho o Glen of Imaal Teriér nemáme

Pro další informace o Glen of Imaal Teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Glen of Imaal Teriér.