Zmáčkněte ESC pro zavření

Novofundlandský pes

Tipy na vše o Novofundlandský pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Co chcete vědět o Novofundlandský Pes?

Chcete vědět více o Novofundlandský Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Novofundlandský Pes a podobných témat.

Jak to mají psi s plaváním?


Jul 1, 2022 ... Novofundlandský pes je vhodný pro všechny milovníky vody. Toto plemeno miluje vodu stejně jako lidi, není proto divu, že se mezi nimi ...

Jak pečovat o mokrou srst


Aug 16, 2021 ... Příroda to zařídila tak, že třeba novofundlandský pes či labrador retriever dokážou téměř všechnu vodu odstředit pryč pouhým oklepáním.

Záchranáři tonoucích


May 15, 2014 ... Guláš, tak se pes mého tehdejšího přítele jmenuje, ... pastevecká plemena a od roku 1610 už se prý novofundlandský pes příliš nezměnil.

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Naopak doporučování bývají psi asistenční jako např. labradorský a zlatý retrvír, ale i bernský salašnický či novofundlandský pes, ...

Nejčastější voříšci


Apr 30, 2014 ... ... pitbul (4 %), jack russel teriér (3,3 %), bígl (2,9 %), retrívr (2,9 %), bernský salašnický pes (2,5 %) a kokršpaněl (6 %).

Co potřebuje pes s neznámou minulostí?


Oct 18, 2016 ... Jak socializovat psa, který potřebuje restart ... I psi v útulcích mohou být socializováni, takže se dostanou ke svému novému majiteli již alespoň ...

Více toho o Novofundlandský pes nemáme

Pro další informace o Novofundlandský pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Novofundlandský pes.