Zmáčkněte ESC pro zavření

Papillon Trpasličí kontinentální španěl

Tipy na vše o Papillon Trpasličí kontinentální španěl přímo od chovatelů pro chovatele.

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Krajská Hornoslezská výstava psů


Krajskou Hornoslezskou výstavu psů všech plemen mimo NO a Oblastní klubové výstavy pro plemena čau-čau, shar-pei, papillon, pudlů a černých teriérů.

Co chcete vědět o Papillon ?

Chcete vědět více o Papillon ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Papillon a podobných témat.

Jaká jsou nejchytřejší plemena psů?


Jan 31, 2016 ... Papillon. Papillon je malé francouzské psí plemeno. Jeho původ nám není zcela znám. Pravděpodobně byl vyšlechtěn z trpasličích španělů v 16.

Jakého psa pořídit do bytu?


Oct 18, 2015 ... Co všechno lidé nevědí. V bytě se samozřejmě nejlépe vyjímá malé, společenské plemeno – maltézáček, bišonek, papillon, pekingský palácový psík, ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Myjete misky na krmení a vodu pro psy?


Nejnebezpečnější pro psy jsou Salmonela a Escherichia coli, které se snadno objeví ve špinavé misce na krmení. V misce na vodu se zase může objevit bakterie ...

Více toho o Papillon Trpasličí kontinentální španěl nemáme

Pro další informace o Papillon Trpasličí kontinentální španěl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Papillon Trpasličí kontinentální španěl.