Zmáčkněte ESC pro zavření

Moje inspirace

Tipy na vše o Moje inspirace přímo od chovatelů pro chovatele.

Kočky v zahraničních pohádkách


Jan 22, 2020 ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace. U českých pohádek jsem se zaměřila hlavně na knižní klasiku, i když většina z kočičích ...

Geocaching se psem


May 12, 2016 ... Já a moje smečka si to nemůžeme vynachválit. ... Máte to taky tak? Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Co chcete vědět o Moje Inspirace?

Chcete vědět více o Moje Inspirace? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Moje Inspirace a podobných témat.

Psi a hlodavci se snesou


Oct 6, 2014 ... Právě proto záleží nejen na povaze psa, ale i na přístupu alfy, tedy na tom vašem. I já jsem mívala potkana a moje fenka ho podle mě brala jako ...

Jak si založit chovatelskou stanici?


Mar 21, 2016 ... Rozhodnutí stát se z majitele chovatelem byste ale neměli brát na lehkou váhu. A rozhodně to není pro každého. Moje psí smečka se například ...

Jak se o psa starat ekologicky


Dec 13, 2019 ... ... že jsem hledala způsoby, jak se ekologicky starat i o moje mazlíky. ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Flyball


Aug 19, 2015 ... Vzpomněla jsem si, že mi jedna moje známá kdysi vyprávěla o psím sportu zvaném flyball. Jsem hlava děravá a tak jsem si informace o flyballu ...

Kočky trávu potřebují


Jul 14, 2017 ... Moje kočka je vyložený zahradník. Považuje se za majitele všech kytek ... Máte to taky tak? Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Když se v kočkách probouzí jaro


Apr 18, 2019 ... Ta moje, než dorostla do pohlavní dospělosti a mohla jsem ji vykastrovat, ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Výchova kočky - trestat ji je chyba!


Oct 6, 2017 ... ... nebo věnování pozornost, když si ji žádá, ani ona neporušuje moje pravidla. ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Shaping aneb vytvaruj si svého psa


Sep 19, 2015 ... Korekční metody a trestání rozhodně není moje a naštěstí dnes ve výcviku psů již tyto ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... Třeba moje ohařka mi už na jedné z prvních procházek přinesla hozenou hračku. ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Tipy na společné hry s kočkou


Feb 11, 2019 ... S technikou vám moc neporadím, všechny moje pokusy skončily znechuceným pohledem typu ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Když vám kočka nechce pít


Feb 24, 2017 ... Ta moje si třeba vždy stoupne ke dřezu a mňoukne si, že chce pustit kohoutek. ... Jestli ano, třeba tu nasbíráte trochu inspirace.

Více toho o moje inspirace nemáme

Pro další informace o moje inspirace zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o moje inspirace.