Zmáčkněte ESC pro zavření

Nezapomenu

Tipy na vše o Nezapomenu přímo od chovatelů pro chovatele.

Čert a zmije


Jun 13, 2015 ... Na ten den nikdy nezapomenu. Celá naše rodinka včetně psa Čerta jela navštívit našeho dědu do nemocnice ve Vysokých Hágoch v Tatrách.

Co chcete vědět o Nezapomenu?

Chcete vědět více o Nezapomenu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Nezapomenu a podobných témat.

I zvířata mají duši


Nov 3, 2014 ... ... svátek mrtvých, zapálila svíčku tradičně nejen za lidi, kteří mi nesmírně chybí, ale i za zvířata, na která nikdy nezapomenu.

Týraný pejsek


Jul 7, 2012 ... Nikdy nezapomenu, jak Bobymu naskákla kapka naděje do jeho očiček. Prostě hrozný den, ale jsme rádi, že je Boby v bezpečí milujícího domova.

Lejdynka a dovolená na Slovensku


Feb 10, 2012 ... Možná to jsou pro Vás běžné věci, ale pro mne to jsou zážitky, na které nikdy nezapomenu. Jednou se nám stalo, že jsme po snídani vyšli ven ...

Proč pes vrčí?


Přidejte se k našim fanouškům! Soutěžte o zajímavé ceny! A jaký je váš názor? :) Tam někde daleko mezi hvězdami mám někoho, na koho nikdy nezapomenu.

Proč (ne)pořizovat ,,jackrussla,, ?


Přidejte se k našim fanouškům! Soutěžte o zajímavé ceny! A jaký je váš názor? :) Tam někde daleko mezi hvězdami mám někoho, na koho nikdy nezapomenu.

Začínáme s výcvikem


Jun 1, 2014 ... Samozřejmě i zde občas podám odměnu a nezapomenu pejska slovně pochválit, když vykoná povel správně. Samotnému napnutí vodítka se snažím ...

Red Justice a Remhus


Aug 10, 2015 ... Ten její tázavý výraz ve tváři, když jsem ji k tomu vybízela, nikdy nezapomenu. Každopádně po chvilce už si zvykla v novém prostředí a ...

Jak jsem odešel do nebíčka ...


Apr 20, 2011 ... Nikdy na tebe nezapomenu ... A prosím, promiň mi, když jsem na tebe někdy byla nepříjemná ... Mám tě moc ráda!“.

Více toho o nezapomenu nemáme

Pro další informace o nezapomenu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o nezapomenu.