Zmáčkněte ESC pro zavření

Ši tzu

Tipy na vše o Ši tzu přímo od chovatelů pro chovatele.

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Biewer Yorkshire Terrier


Biewer Yorkshire Terrier Povaha plemene Biewer patří mezi inteligentní a veselá plemena. Svému pánovi jsou oddanými společníky. Milují zábavu a rošťárny. Jsou to však také vel..

Domácí péče o srst pejska


Mar 14, 2015 ... Typická pro tato plemena: jorkšír, ši-tzu, lhasa apso, maltézáček apod. Pejska je nutné minimálně třikrát týdně důkladně vyčesat proti srsti ...

Co chcete vědět o Ši Tzu?

Chcete vědět více o Ši Tzu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ši Tzu a podobných témat.

Naše veselá dvojka


Nov 16, 2015 ... Tak jsme si s přítelem pořídili druhou fenku, která je kříženkou jorka a ši-tzu. Lady se jí zpočátku bála a když přišel den, kdy bylo nutné ...

Výběr psa pro canisterapii


Jan 6, 2023 ... ... stafordšírským bulteriérem, americkým stafordšírským teriérem, border teriérem, jack russel teriérem, ši-tzu nebo i křížencem barzoje.

Když bolí záda


Jun 7, 2017 ... ... pekinéz, ši-tzu, bígl, kokršpaněl) nejčastěji náhle praskne a její jádro se jako láva ze sopky dostane pod míchu a způsobí kompresi.

Oblečení pro pejsky


Nov 20, 2011 ... Tyto věci většinou ocení hlavně majitelé menších plemen jako jsou například: Jorkširští teriéři, boloňáčci, ši-tzu, čivavky,.

Top 10 nejlínějších psích plemen


Apr 3, 2017 ... ŠI-TZU. Jedno z nejoblíbenějších psích plemen na celém světě. Jsou to malí psi, kteří se velmi rádi stávají součástí rodiny.

Mopsíkový gen


Jul 13, 2021 ... Nezapomínejme ale také na anglického a francouzského buldočka, pekynéze, shih-tzu, bostonského teriéra a japonského china.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Proč psi hrabou?


Mar 14, 2016 ... Pokud si zakládáte na pěkně upravené zahradě a váš pes patří do kategorie takzvaných hrabáčů, asi vám to moc radosti nedělá. Ovšem zuřivé…

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jak dlouho trvá reprodukční cyklus, při kterém je fena svolnější ✓ k páření? Jak poznáme, že fenka ✓ hárá? Důležité informace pro každého ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Ši tzu nemáme

Pro další informace o Ši tzu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Ši tzu.