Zmáčkněte ESC pro zavření

Skotský jelení pes

Tipy na vše o Skotský jelení pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Irský vlkodav - obr s něžným srdcem


Mar 10, 2015 ... Podobný pes: deerhound (skotský jelení pes) Tito psi jsou si opravdu velmi podobní. Irský vlkodav má oproti deerhoundovi robustnější postavu ...

Co chcete vědět o Skotský Jelení Pes?

Chcete vědět více o Skotský Jelení Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Skotský Jelení Pes a podobných témat.

Vlčí mláďata na Třeboňsku


May 26, 2019 ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě - Skotská klapouchá kočka.

Red Justice a Remhus


Aug 10, 2015 ... No a tak se jelo! ... Všichni psi štěkali, a lítali po kotcích. ... Justice se projevila jako naprosto skvělý pracovní pes.

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Donedávna jsem začínala holení tlapkami a jela strojkem proti směru růstu srsti. ... Pes je pro aktivní život skvělý parťák.

Více toho o Skotský jelení pes nemáme

Pro další informace o Skotský jelení pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Skotský jelení pes.