Zmáčkněte ESC pro zavření

7 jak vybrat psa

Tipy na vše o 7 jak vybrat psa přímo od chovatelů pro chovatele.

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Havanský psík


Havanský psík (Havaneser, Bichon Havanais) Povaha plemene Havanský psík je velmi veselý, přítulný, laskavý, přívětivý, hravý, inteligentní, učenlivý, poslušný, hravý, mírný, m..

Více toho o 7 jak vybrat psa nemáme

Pro další informace o 7 jak vybrat psa zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o 7 jak vybrat psa.