Zmáčkněte ESC pro zavření

Americký stafordšírský teriér

Tipy na vše o Americký stafordšírský teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Co chcete vědět o Americký Stafordšírský Teriér?

Chcete vědět více o Americký Stafordšírský Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Americký Stafordšírský Teriér a podobných témat.

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... ... AST (americký stafordšírský teriér), ABT (anglický bulteriér) a SBT (stafordšírský bulteriér) a soutěží se v kategoriích APBT/AST a ...

II. REKORD BULL SRAZ


Americký stafordširský teriér; Bulteriér; Miniaturní bulteriér; Stafordšírský bulteriér; Dále též americký pitbul – neuznaná plemena (11.).

Red Justice a Remhus


Aug 10, 2015 ... Americký stafordšírský teriér - kříženec Když bylo Remčovi 6-7 měsíců, přišel přítel s tím, že by chtěl sportovat se psy typu bull a že by ...

4. Gentle bull show


... z organizačních důvodů se výstavy nemohou zúčastnit rasy: Americký pitbulteriér, Americký stafordšírský teriér a Stafordšírský bulteriér.

Zdeněk, Václav a jejich příběh


Sep 1, 2014 ... Šolcové proběhlo rychlé předání psa (i s PP), podepsání papírů, aby jeho předešlí majitelé neviděli kam pes jede. Americký stafordšírský teriér ...

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Více toho o Americký stafordšírský teriér nemáme

Pro další informace o Americký stafordšírský teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Americký stafordšírský teriér.